Dragostea adevarata dureaza o viata intreaga?

Dragostea adevarata dureaza o viata intreaga?

Dragostea e oriunde in jurul nostru…toti iubim, dar poate sti cineva cat dureaza dragostea adevarata?

Dragostea? Trei ani, doua saptamani, o zi… Eu cred ca doar dureaza, dureaza si atat. Exista in orice forma de manifestare a materiei in orice constructie care urmareste evolutia si se propaga atunci cand trebuie sa se intample un echilibru, o perfectiune, atunci cand cineva sau ceva ajunge sa se identifice cu altcineva sau altceva mai presus de orice. Pentru ca, orice numaratoare incepe cu doi. Noi oamenii ii dam o interpretare, materia alta. Scopul este acelasi. Iubirea,fericirea. Doar dureaza si atat pentru ca dragostea este singura care nu este guvernata de timp si spatiu. Se intampla chiar si dupa ce noi credem ca ea s-a sfarsit. Amprenta „dragostei sfarsite”,ramane si se regaseste oricand,oriunde alimentand,construind, mult mai inalt si mult mai aprope de ideal.

Se spune ca dragostea dureaza 3 ani. Se mai spune si ca dureaza o vesnicie. Insa dragostea de fapt dureaza exact atat cat trebuie si greseala pe care o facem este tocmai ca incercam sa masuram dragostea. Incercam sa o masuram intr-o dimensiunea temporala. Vrem mereu sa spunem a durat un 1 an, 2, 3… cand de fapt unitatea de masura este gresita. Dragostea trebuie masurata in intesitate si abia apoi temporal.

Eu cred ca poti sa iubesti 3 zile pe cineva cu acel sentiment suprem care te face sa uiti de tine si sa te daruiesti complet si absolut celuilalt fara sa ceri nimic in schimb si fara sa regreti dupa, iar apoi sa iti spui ca a durat prea putin. Daca atat a fost sa fie atat e. Vei ramane marcat si vei purta mereu in suflet urmele unei astfel de iubiri pentru ca atunci cand dai tot si primesti tot ceva din tine interiorul tau va ramane acolo, insa modul in care esti marcat nu trebuie sa capete o conotatie negativa.

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *