Distractie online

distractie, distractie online, Retele de Socializare, chat romanesc, socializare, chat, romanesc, Radio Click Romania, Anis chat, trivia, scrabble, fazan, spanzuratoarea, chat romanesc, chat romanesc online, chat online romania, chat romanesc cu femei,

Distractie online cu fete si baieti

Distractie online cu fete si baieti pe acest chat romanesc online. Intra si tu pe cel mai tare chat online Romania. Chat romanesc cu femei si barbati online.

Ce este chatul?

Chatul este un grup de discuţie deschis pe Internet unde puteţi vorbi cu alţi utilizatori în timp real, folosind un pseudonim. Grupurile chat sau camerele de chat se bazează de obicei pe o temă sau pe un grup de vârstă. Pot lua parte la o discuţie mai multe persoane simultan, dar de cele mai multe ori sunt posibile şi conversaţii particulare între doi utilizatori. Chatul are propriul lui limbaj, reguli şi chiar propria cultură. Ar fi bine ca părinţii să înveţe câte ceva despre aceste protocoale de chat. Este recomandat să facă acest lucru cu ajutorul copiilor lor.

Ce este IRC-ul?

IRC (Internet Relay Chat) vă permite accesul la conversaţii în timp real pe Internet. Oferă mai multe opţiuni decât chatul simplu. Aveţi nevoie de un program separat (client de IRC) pentru a contacta canalele pe care le doriţi – grupuri sau camere de discuţii. IRC permite de asemenea discuţii simultane pe mai multe „canale”, cât şi conversaţii private între două persoane. Regulile pentru utilizarea sigură sunt aceleaşi pentru IRC şi pentru camerele de chat. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre IRC, vizitaţi www.irchelp.org (în limba engleză).

Cum să folosiţi chatul în siguranţă – Instrucţiuni
Copiii care utilizează chatul trebuie să ştie cum să facă acest lucru în siguranţă. Toată lumea ar trebui să reflecteze la următoarele reguli pentru chat:

1. Păstraţi informaţiile personale sigure/secrete.
2. Anunţaţi administratorul chatului dacă experimentaţi sau sunteţi martorul vreunei hărţuiri.
3. Dacă nu vă simţiţi în largul vostru, părăsiţi camera de chat.
4. Spuneţi părinţilor dacă nu vă simţiţi în largul vostru în orice moment.
5. Fiţi politicoşi cu ceilalţi oameni când sunteţi pe chat.

Ce este chatul în siguranţă?
Persoana cu care vorbiţi pe chat determină în general cât de distractiv şi de sigur este chatul pentru voi. În general, puteţi determina siguranţa unei camere de chat care este folosită de copilul dvs. pe baza următoarelor trei întrebări:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *