Disponibilitatea sentimentală a unui bărbat

Disponibilitatea sentimentală a unui bărbat

Descoperă ce semne trădează disponibilitatea sentimentală a unui bărbat şi acţionează „la sigur”.

  •  Îţi răspunde la flirturi

În momentul în care întâlneşti un bărbat atrăgător şi te gandeşti că l-ai vrea pentru tine, este bine să îl cucereşti treptat, pentru a avea timp să îţi dai seama dacă situaţia este în avantajul tău sau dacă este mai bine să renunţi la planurile tale. Flirtează subtil cu el şi vezi dacă îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

În general, bărbaţii nu aşteaptă ca femeile să facă totul, aşa că după ce îi arăţi că eşti interesată de el, va căuta noi modalităţi de a intra în graţiile tale. Mai exact, va flirta el cu tine. Acest semn îţi arată că este disponibil şi că vrea să te cunoască mai bine.

Dar nu te baza doar pe acest semn, întrucât poate fi înşelator. Ai nevoie şi de alte indicii pentru a-ţi da seama dacă este disponibil şi poate fi cucerit.

  •  Încearcă să atragă atenţia asupra lui

Un bărbat singur şi disponibil va încerca întotdeauna să se facă remarcat, să iasă în evidenţă. Prin urmare, alege calea cea mai simplă de a intra in vizorul femeilor: apare în public cu o gaşcă de prieteni, râde zgomotos, face gesturi ample, îşi verifică des telefonul (pentru a lăsa impresia că este căutat) şi întoarce capul după fiecare reprezentantă a sexului frumos.

Este destul de „disperat” dacă ajunge să procedeze astfel, ceea ce înseamnă că este vulnerabil şi îşi doreşte cu tot dinadinsul să aibă o parteneră.

 Acţionează rapid şi prinde-l în mrejele tale.
  •  Se fâstâceşte în faţa ta

Analizează cu atenţie limbajul corpului unui bărbat. Dacă acesta se fâstâceşte în prezenţa ta, are o voce înceată şi răguşită, se bâlbâie, îi transpiră palmele, se înroşeşte, nu poate menţine un contact vizual cu tine, nu îşi găseşte locul pe scaun şi face gesturi usor stupide, este clar că este disponibil şi dornic să fie cucerit. Este suficient să-i şopteşti o vorbă la ureche şi va fi topit după tine.

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *