Discutii online pe diverse teme

Discutii online pe diverse teme, Discutii online, Anis, discutii pe chat

Discutii online pe diverse teme

In acest articol vreau sa expun in cateva cuvinte ceea ce se intampla pe canalul principal de chat de pe cea mai mare retea de chat din Romania. Discutii online pe diverse teme.

Tinand cont ca vorbim despre cel mai mare chat online romanesc, locul unde zi de zi romani impartiti prin toate colturile lumii isi doresc sa mai intre in contact cu alti romani care au ramas in Romania sau si ei prin alte parti. Cu acest chat romanesc atat noi care facem parte din echipa acestui server cat sicei care intra ca simpli utilizatori, ne dorim sa fim mai aproape de Romania si de lucrurile dragi noua. Sa putem discuta cu alti romani despre obiceiurile si traditiile romanesti si sa ne povestim cum a decurs acea zi sau doar sa ne destindem glumind si vorbind romaneste.

Acesta este scopul nostru, al echipei noastre. Sa avem acest loc virtual unde sa ne simtim aproape de Romania. Un loc in care sa putem discuta, glumi in limita bunului simt, asa cum suntem invatati, cu cei 7 ani de acasa. In ziua de azi tehnologia a avansat si se poate conecta la aceste retele de chat romanesc cu mai multe gadgeturi, important e sa vrei.

Nu cred ca exista vreun adolescent care sa nu aiba in ziua de azi un cont pe site-uri de socializare precum facebook, messenger etc….  Totusi multi dintre acesti utilizatori sunt inconstienti pentru ca isi publica datele personale, fotografii…. si isi pot periclita atat securitatea cat si imaginea, lasand invitatii unor persoane cu grave probleme psihice. Se desfasoara tot felul de campanii de informare pentru a prezenta riscuri la care se expun insa la baza ramane tot educatia data de parinti. Asadar, dragi parinti, da-ti atentie maxima copiilor dumneavoastra pentru ca ei sa nu sufere mai tarziu.

Articol realizat de Anis

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *