De ce sa alegi acest chat online romanesc?

Intalneste fete din Pitesti, agata fete din Pitesti, fete din Pitesti, chat romanesc cu fete din Pitesti, fete frumoase din Pitesti, chat fete din Pitesti,

De ce sa alegi acest chat online romanesc?

Anis ne spune in acest articol cateva cuvinte despre cum vede ea acest chat romanesc si de ce sa alegi acest chat online romanesc?

Real sau Virtual, a fi sau a nu fi, discutii, real, virtual, comunitate de chat romanesc, chat romanesc, comunitate de chat,

Voi incepe acest articol despre acest chat online romasnesc spunand ca este o provocare!!! Chatul pentru mine este o provocare. Am inteles ca pe chat poti fi oricine, oricum. Am intalnit tot felul de oameni : simpatici, enervanti, mincinosi, antipatici. . Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc. Pe cat e de atractiv, chatul are propriile sale reguli. Erau zile cand stateam pana noaptea tarziu, dar niciodata Nu ma plictiseam si aveam intotdeauna cu cine sa vorbesc.

Au loc certuri, discutii amicale, glume, toate astea cu niste oameni pe care nu-i cunosc real si totul se rezuma la „spatiul virtual”. In Chatul Radioclick Romania am gasit o echipa primitoare, oameni cu care imi face placere de fiecare data sa tastez, sa ne simtim bine. Dupa modelul „Nu exista padure fara uscaturi” si aici sunt persoane care vor sa faca rau, sa injure, sa jigneasca (eu le spun „fani”), dar in numar mic.

Echipa de operatori si admini au grija ca totul sa se desfasoare in conditii bune si respecta regulamentul care poate fi schimbat pentru o mai ßuna functionare ori de cate ori este necesar. Cand Nu sunt in apele mele ma retrag pe canalele cu jocuri, sunt relaxante, pun mintea la contributie ( trivia, scrabble, fazan…).Privatul este o provocare pentru mine, si cred ca pentru oricine, deoarece se presupune ca acea discutie care are loc in privat sa fie secreta, sa ramana intre acei doi useri. Cateodata e greu dar nimic nu e intamplator 😀 .

In incheiere vreau sa citez un user, pe Arianna. Ea spune ca: „chatul … este o lectie de viata … in care cunoastem persoane mai mult sau mai putin placute, in care ne recunoastem sau Nu”.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *