Dating online

Dating Online – Despre Intalniri Online

Ultima moda pe internet este aceea de Dating Online. Romania Irc este cea mai buna retea de socializare pentru Intalniri Online

Neologismul „dating online” folosit din ce in ce mai des, se axeaza in mod deosebit pe intalnirile internautice, virtuale, fiind fructificate intr-un proces mai mic cu intalniri reale.

Dating Online, Despre Intalniri Online, dating, intalniri online, intalniri, online, socializare, barbatii, femeile, utilizator, virtual, romania, chat, calculator

In timpul acestor intalniri online, caracterul personajelor alese de catre utilizatori, tind sa deformeze realitatea datelor aflate in timpul conversatiilor intermediate cu ajutorul retelelor de mesagerie sau ale sitelor de socializare.

Atat femeile cat si barbatii devin altii decat cei intalniti in viata reala. Indrazneala, controlul de sine, curiozitatea, iau locul timiditatii, izolarii sau a indiferentei, astfel dand nastere in cateva momente, unei lumi lipsite de strictete, banalitate sau responsabilitate. Fiecare utilizator isi doreste o anumita compatibilitate cu diferite personaje, de aceea urmareste notorietatea conversatiilor, mesajelor, dorintelor partenerilor, pentru a da raspunsul asteptat castigand teren in orice potentiala partida . O importanta aparte o are camera web care ajuta la facilitarea cunoasterii reciproce a partenerilor, aceasta excluzand oarecum prezenta falsitatii. Femeile pot deveni mai pasionale, indraznete, altceva decat pot fi in spatele internetului, constiente si de lipsa vreunui pericol data de distanta, dar si de calculator.

Barbatii, ca si femeile, pot experimenta vizual sau nu, posibilitatea alegerii celei mai bune partide.

Defectul acestor intalniri online, este constientizarea (sau lipsa) barierei dintre virtual sau real . Prinsi in testarea diferitelor roluri, uneori uita importanta datelor reale, ramanand in pielea personajului ales, in cele din urma survenind dezamagirea.

Una peste alta, intalnirile online dau posibilitatea de a trai orice personalitate dorita, de a alege si a respinge intr-un mod sigur si scurt, partenerii ideali.

Putini stiu ca toti participantii dintr-un mediu virtual, folosesc inconstient si involuntar acte reale ce tin de personalitatea fiecaruia, reprezentat fiind de orice decide sa arate: nick, manifestare in scriere, etc.

Ce cred barbatii si femeile despre dating online, despre intalniri online, despre acest mod de socializare, virtual?

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *