Cum se mai socializeaza in 2018?

Cum se mai socializeaza in 2013, facebook, twitter, videochat, chetuieste, retea sociala, socializeaza, socializare,

Cum se mai socializeaza in 2013?

Care sunt retelele de socializare, relatii serioase, intalniri, chat online, prietenii si matrimoniale.
 

Cum se mai socializeaza in 2013, facebook, twitter, videochat, chetuieste, retea sociala, socializeaza, socializare,
Internetul poate aduce multe beneficii unei persoane publice – reclama gratuita – cum sunt cazurile cantaretei Inna sau vedetei de televiziune Bianca Dragusan, insa socializarea in 2013 se face in mai multe feluri si noi ne-am gandit sa le enumeram cateva dintre modurile de socializare din 2013.
 

Despre Facebook Facebook este un site web de tip rețea de socializare din Internet, creat de către Mark Zuckerberg în anul 2004 pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute. În acest moment facebook este una dintre cele mai răspândite rețele sociale din lume. Utilizatorii pot intra în această rețea din orice loc unde există acces la Internet pe baza unei parole, stabilite inițial odată cu completarea formularului de înscriere conținând o serie întreagă de întrebări personale. În prezent (septembrie 2011) site-ul facebook are circa 750 mil. membri în toată lumea. Apreciat a fi al doilea sit social mondial după google.com, luat după numărul de vizite, facebook face parte din fenomenul recent denumit Web 2.0.

Despre Twitter  Cuvântul twitter este un cuvânt englez cu traducerile pălăvrăgeală, agitație, freamăt. Desemnează atât un sit web fondat în 2006 care permite scrierea și transmiterea de mesaje de maxim 140 caractere (litere) prin Internet, cât și compania care oferă acest serviciu de tip „rețea socială”. Este uneori descris ca fiind „SMS-ul Internetului”. Nu este clar care este numărul utilizatorilor, deoarece compania twitter nu-l face public, dar se estimează că în 2008 au fost circa 4-5 de milioane, iar la mijlocul lui 2009 circa 20-25 de milioane de utilizatori

Cu toate ca la noi nu este la fel de populara, in America, reteaua de socializare Twitter este folosita mult mai intens de celebritatile care doresc sa socializeaze, acestia avand chiar milioane de „follower”-i. Ce este si mai interesant, urmatoarele cupluri celebre isi trimit chiar si declaratii de dragoste cu ajutorul acestui site, largind granitele vietii personale.

Despre VideoChat Video chat-ul este o formă de comunicare, platită sau gratuită, între două persoane, de regulă prin intermediul unui webcam conectat la un computer. În ce privește varianta platită a videochat-ului, acțiunea se desfașoară între client și un model de videochat sau un operator (în funcție de natura discuției).

In Romania avem Chetuieste.ro drept cea mai mare rețea de socializare Chetuieste este o rețea de persoane cu scopuri comune, cum ar fi o rețea de studenți, politicieni, dar chiar și de hoți, în contrast cu rețelele tehnice ca rețeaua de telefon sau gaz metan.

În ultimii ani printr-o rețea socială se înțelege deseori și o rețea (informațională) de utilizatori Internet, bazată pe anumite situri web la care utilizatorii se pot înscrie și interacționa cu alți utilizatori, deja înscriși. Aceste rețele sociale fac parte din fenomenul relativ nou, global, numit Web 2.0. Astfel, membrii rețelei noastre sociale sunt legați între ei în mod informal, fără obligații, dar de obicei contribuie activ la colectarea și răspândirea informațiilor pe întregul glob prin intermediul webului. Eventual denumirea unei astfel de rețele (informaționale) de utilizatori s-ar putea echivala cu „rețea internetică de utilizatori”.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *