Cum se agata pe internet? Socializeaza pe Chat

Dating Online, Despre Intalniri Online, dating, intalniri online, intalniri, online, socializare, barbatii, femeile, utilizator, virtual, romania, chat, calculator

Cum se agata pe internet? Socializeaza pe Chat

Cum se mai socializeaza in 2013, cum se agata pe internet, Cum se face prieteni?
 
Sunteti in cautarea unei noi partenere? Ei bine, internetul este cu siguranta solutia pe care o asteptati. Mediul online este numai bun pentru comunicare deoarece aici puteti vorbi fara limite in mai multe moduri. Messenger-ul este desigur cea mai intalnita forma de comunicare virtuala insa exista si alternative precum retelele de socializare.
twitter, despre twitter, retea de socializare

Retelele de socializare devin cosmarul multor companii private. Americanii estimeaza ca timpul pierdut de angajati pe astfel de site-uri duce la pierderi de sute de miliarde de dolari. Pe de alta parte, vicepresedintele unei companii din SUA a avut o idee foarte originala in aceasta privinta.

Romanii se afla pe locul doi in clasamentul celor mai activi europeni pe retelele de socializare online, potrivit unui studiu realizat de compania IAB Europe.

Daca timiditatea nu va permite sa abordati o fata in mod obisnuit, atunci nu trebuie sa faceti din asta o problema. Lumea online este ideala pentru toti cei care reusesc sa comunice mai bine la distanta decat fata in fata.

Cum se agata pe internet, cum se agata, internet, cum agati pe net, cum sa agati

Barbatii care vor sa „agate” o femeie cu ajutorul site-urilor matrimoniale ar trebui sa stie ca, pentru a face o impresie buna, nu trebuie sa-i adreseze intrebari legate de calitatile fizice, nu este cazul sa ii trimita zeci de mail-uri pe zi si nici sa o intrebe cu cati barbati de pe Net s-a mai intalnit.

In caz contrar, cautarile se vor prelungi la nesfarsit, deoarece nicio femeie nu este interesata de „exemplarele” masculine ce denota superficialitate.

 

Cum se agata pe internet, cum se agata, internet, cum agati pe net, cum sa agati
Femeile Cum barbatii „vaneaza” femei, si femeile „vaneaza” barbati. Lor le place „sa se joace” cu ei, sa le dovedeaca, macar o data, ca sunt naivi, pica usor in plasa si alearga dupa iluzii desarte. Ele se joaca cu nervii barbatilor si le testeaza rabdarea. Pentru ei, femeile bune arata ca cele din reclame sau Playboy (care nu calca, spala sau gatesc, ci doar… au grija ca ei sa se simta bine in pat).

Si femeile agata pe internet, nu dupa un tipar anume, ci si in functie de cum decurg primele „acorduri” ale conversatiei. Ele gandesc ceva mai repede decat ei.

 

Ce crezi despre subiectul abordat de noi, Cum se agata pe internet? Crezi ca poate functiona? Cunosti si alte medote de agatat pe net?

Ajuta si tu la realizarea unui super articol Cum se agata pe internet? Cum? Raspunzand acestui articol.

Intra acum pe Socializeaza

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *