Cum sa-ti faci prieteni online?

Cum sa-ti faci prieteni online, Tutorial online, site de chat, site de matrimoniale, site de socializare, prieteni online, discutii, relatii,

 Cum sa-ti faci prieteni online?  Tutorial online.

Un articol explicativ despre cum sa-ti faci prieteni online. Fie ca este un site de chat, un site de matrimoniale sau un site de socializare.

 Cum sa-ti faci prieteni online, Tutorial online, site de chat, site de matrimoniale, site de socializare, prieteni online, discutii, relatii,

Oricat de mult ti-ar placea o persoana pe care o vezi pe strada nu poti sa te duci la ea pur si simplu si sa-i ceri prietenia , ar parea cel putin deplasat . In mediul online e mult mai simplu decat in viata reala sa te imprietenesti , daca esti inregistrat pe un site de chat a unui site de socializare pare firesc sa trimiti o cerere de prietenie. Pentru a facilita relationarea in mediul online, pentru eventuale discutii sau poate char relatii, este bine sa respecti anumite reguli prin care vei invata cum sa-i determini pe altii sa-si doreasca sa-ti devina prieteni :

– Gaseste un site unde oamenii sunt interesati sa cunoasca alti oameni sau sa-si impartaseasca interese si preocupari comune . Alege un mediu online unde poti socializa dar unde inafara faptului ca te poti relaxa sa te poti juca si jocuri online extrem de captivante , unde sa ai ocazia sa si relationezi cu partenerii de joc .

 Fii prietenos la fel cum ai fi si in viata reala . Povesteste cu sinceritate intamplari despre esecurile si succesurile tale , nu uita sa asculti si parerea celorlalti .

– Adauga un plus de valoare comunitatii unde esti inregistrat . Fa observatii intelingente participand la discutiile de pe main , raspunde  la intrebarile care iti sunt adresate .

 Pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlati , purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine . Vei atrage cu siguranta prieteni noi .

– Deschide un mod de comunicare cu persoana dorita . Fara a initia un contact nu vei putea niciodata sa transformi persoana pe care o stii intr-un prieten . Fii un bun ascultator .

– Fii online cat mai des . Incearca sa fii online ori de cate ori iti permite timpul , fii natural nu incerca sa pari altceva .

Unii prietenii virtuali pot ramane pe viata deoarece nu sunt falsi .

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *