Cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc

Cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc, chat romanesc, Anemona, chat, romanesc

Cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc

Anemona ne ajuta cu acest articol pe care-l scrie saptamana aceast cu tema cum sa ne ambientam intr-un chat romanesc.

Hai sa ne oprim 5 minute, fara griji si sa ne gandim la un lucru care ne-ar placea sa-l facem. Un mment de respiro ne poate lumina mintea si de ce nu, sufletul.

”Graba strica treaba ” un proverb vechi, care nu a fost spus ca o vorba in vant reflecta realitatea. Ne grabim mereu atat real cat si virtual, nu conteaza unde suntem ne grabim. De cele mai multe ori afirmam oricand si orice fara a fi constienti de repercusiunile ce urmeaza.

Citeam intr-o zi pe main o afirmatie de la un user: ”Nu mai am ce invata!” Cum sa afirmi asa ceva?! Pana si inteleptul Solomon spunea:”In fiecare zi se invata ceva nou”… Pana si un copil ne poate invata un suras sincer sau un de ce nu un ras in hohote, cum numai ei stiu sa o faca. Ne grabim sa acuzam, sa jignim in loc sa ne facem putin timp sa ascultam. Daca nu ne-am grabi si am privi putin in jur la lucrurile care ne inconjoara si le-am aprecia valoarea, ce bine ar fi …

Sfatul meu de astazi este: Fa-ti putin timp pentru tine si inainte e a da liber vorbelor, fie ele si-n scris pe acest chat romanesc, gandeste-te ca in partea cealalta exista o persoana, un suflet de la care oricand poti invata ceva. Eu de curand am invatat sa fiu mai intelegatoare si sa inteleg ca suntem diferiti din natura.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *