Cum inregistrez un canal de chat?

Comenzi NickServ, NickServ - Comenzi de chat pentru nick, Comenzi NickServ pentru toti utilizatorii de Chat Online Romanesc.

Cum inregistrez un canal de chat? Cum fac o camera de chat?

In acest articol vreau sa fac un tutorial despre cum se poate face propria camera de chat, cum fac o camera de chat sau cum inregistrez un canal de chat?

Cum s-a intamplat de foarte multe ori sa fim intrebati: „cum inregistrez un canal de chat propriu?” sau „cum fac o camera de chat?„, m-am gandit sa facem acest tuturial simplu si pe intelesul tuturor pentru a-si creea propria camera de chat.

In primul rand trebuie sa stim ca acest tutorial este strict pentru cei ce folosesc serviciile UnrealIRC si Anope, cu alte cuvinte nu este valabil pentru chatul cu x, gen undernet. Dupa care va mai spun ca pentru a putea avea propria camera de chat este absolut necesara inregistrarea nickname sau altfel spus a poreclei. Daca nu stii cum sa inregistrezi o porecla de chat da click pe cum inregistrez un nickname?

Cum fac o camera de chat?

Am pus intentionat la inceput asa deoarece in ultimul timp tot mai multi utilizatori prefera acest tip de chat cu web direct de pe site. Incep cu acest tip de inregistrare deoarece mi se pare cea mai simpla: in primul rand trebuie sa intram pe canalul care dorim sa-l inregistram apoi in Menu avem tasta Inregistreaza canal. Se deschide o alta fereastra in care avem pe primul rand numele canalului, pe al doilea rand vom pune parola pentru canal (ATENTIE: NU PUNE PAROLA DE LA NICKNAME), iar in casuta a 3-a la subiect vom pune o scurta descriere a acestei camere de chat (de exemplu: camera de chat personala) si apoi apesi pe Inregistreaza canal.

Cum inregistrez un canal de chat?

Pentru a inregistra un canal de pe mIRC sau alte aplicatii de chat folosind comenzi este destul de simplu: intram pe canalul dorit si tastam comanda /msg ChanServ register #Canal parola descriere

Exemplu daca de exemplu dorim sa inregistram canalul Bucuresti vom tasta comanda: /msg ChanServ register #Bucuresti 123456 Canalul Meu personal.

Pentru alte setari ale canalului trebuie sa vezi cum setez un canal de chat.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *