Cum aflu informatii despre un canal?

cum inregistrez nickname, cum inregistrez porecla

Cum aflu informatii despre un canal?

In acest articol vreau sa va explic cum se poate afla informatii despre un anumit canal, un mic tutorial Cum aflu informatii despre un canal? info cannel.

Indierent daca este inregistrat sau nu, putem afla cateva informatii de baza sau chiar toate informatiile utile pentru un canal. Atfel tastand comanda: /msg chanserv INFO #canal vom afla doar informatiile de baza ale acelui canal.

In schimb, tastand comanda: /msg chanserv INFO #canal [ALL] se vor afisa toate acele informatii despre canalul dorit, inclusiv numele founder-ului, data inregistrarii, descriere, si mode lock, daca exista vreunul. Daca sinteti identificat ca founder al canalului, va vor fi afisate TOATE informatiile referitoare la acel canal, plus mesajul care le apare tuturor userilor cind cind intra in canalul respectiv, precum si succesorul.

As dori sa va mai spun, daca tot am vorbit despre informatii canal, cum puteti afla lista intreaga de canale a unui server de chat: tastand comanda /list indiferent de pe ce aplicatie folosim acel tip de chat.
Sintaxa /list afiseaza o lista cu toate canalele existente pe server in momentul in care se da comanda, exceptindu-le pe cele care au setate optiunea PRIVATE sau SECRET (setarea +p sau +s).

Va reamintesc ca pentru orice ajutor echipa noastra va sta la dispozitie pe canalul #Ajutor.

 

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *