Cum adaug un mesaj la intrarea pe canal?

Cum adaug un mesaj la intrarea pe canal, cum setezi mesajul de intrare pe canal, mesaj la intrarea pe canalul de chat, mesaj la intrare, chat online romanesc

Cum adaug un mesaj la intrarea pe canal?

Astazi vreau sa va explic cum se adauga un mesaj la intrarea pe canalul de chat. Citeste aici despre cum adaug un mesaj la intrarea pe canal?

In acest articol o sa ma adresez utilizatorilor care au deja un canal inregistrat pe serverul nostru de chat online romanesc si nu stiu cum sa seteze nu mesaj care sa apara la intrarea pe canalul lor de chat.

Cum setezi mesajul de intrare pe canal?

Pentru a seta mesajul de intrare pe canalul de chat trebuie sa fie un canal inregistrat. Poate unii dintre voi vor rade sau se vor amuza insa sa stiti ca sunt chiar foarte multe persoane care m-au intrebat despre cum setezi mesajul de intrare pe canal si ei nici macar nu aveau acel canal inregistrat.

Comanda pentru a seta mesajul de intrare la un canal de chat este:

/msg ChanServ SET #channel ENTRYMSG [message]

O sa fac aici un exemplu simplu si pe intelesul tuturor. Daca canulul nostru se numeste #Soializeaza si noi dorim sa-i salutam pe cei care intra pe canalul nostru vom tasta comanda:

/msg ChanServ SET #Socializeaza ENTRYMSG Bine ati venit, sper sa va simtiti bine alaturi de noi si nu uitati sa cititi regulamentul.

Acestea fiind spuse, va doresc o sedere cat mai placuta pe serverul nostru de chat online romanesc, va astept la urmatorul tutorial sau direct pe chat sa discutam si sa ne petrecem timpul liber impreruna.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *