Conecteaza-te Cu Viata Ta

Conecteaza-te Cu Viata Ta

Aștepți dragostea și te simți rănit atunci când n-o primești de la cei din jurul tău.

Dar, cumva, uiți un lucru foarte important.

Uiți că tu îți poți oferi atât de multă dragoste și iubire. Uiți că te poți scălda în valurile propriei iubiri; că ești iubire pură.

Uneori, să-ți asculți corpul poate fi înșelător, de aceea, îți împărtășesc câteva căi prin care poți începe să te iubești:

  •  Fii Răbdător Cu Tine. La fel cum îți dai credit pentru ceva ce ai făcut, dă-ți o pauză și ai toleranță atunci când uu ai făcut ceea ce-ți doreai.
  •  Încetează Să-ți Mai Faci Griji. Grijile nu fac altceva decât să te blocheze și mai mult în situația în care te afli, să-ți ia energia și să te oprească să acționezi.
  • Fă Ceea Ce-ți Place. Trăiește-ți viața ca și când te afli în vacanță. Îți place să alergi, trezește-te cu jumătate de oră mai devreme și aleargă. Nu te opri în tot felul de scuze și blocaje pentru a nu face ceea ce te relaxează și te face fericit. Depășește barierele și acționează!
  • Nu Te Mai Eticheta. Renunță să te mai numești ”leneș” sau ”prost” sau oricum altcumva și folosește atribute pline de compasiune și dragoste despre Cine Ești Tu.
  • Conectează-te Cu Viața Ta. Alege să fii într-o relație autentică, adevărată cu viața și cu experiențele tale. Încetează să-ți mai spui că ceea ce ți se întâmplă este din cauza sistemului, celorlalți, societății sau oricui altcuiva numai ție nu. Tu răspunzi de mersul vieții tale, de felul în care o privești și alegi să faci lucrurile.
  •  Fă O Listă Cu Oamenii Pe Care Îi Admiri Și De Ce. Apoi amintește-ți că tu poți admira în ceilalți doar ceea ce există deja în tine (oricât de bine ascuns este). Menține-te în starea lucrurilor pe care le admiri și fii ceea ce admiri la ceilalți. Trebuie doar să-ți propui.
  •  Oferă Iubire.  Iubește-i pe ceilalți nu pentru ceea ce sunt ei ci, pentru ceea ce ești tu.

 

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *