Concediu in Romania

salina, Concediu in Romania, situri chat, video cheat live, video cheat, chat onlaine, site chat online, chat matrimoniale, chat constanta online, cel mai tare chat

Concediu in Romania

Avem o tara foarte frumoasa, va provocam sa va petreceti concediul in Romania!

  • In Transilvania exista un strat de sare de aproximativ 400 de m, din care isi trage originea si Salina de la Turda. Salina are o vechime de peste 13 milioane de ani si o grosime medie de 250 de m. Salina este un monument istoric al judetului Cluj, apreciat de intreaga Romanie.

salina

  • Vulcanii noroiosi din judetul Buzau sunt printre cele mai cunoscute formatiuni de acest gen din Romania. Acestia se formeaza datorita gazelor naturale ce provin din pamant de la o adancime de peste 3000 de m. Gazele traverseaza un sol argilos si imping apa in exterior. Un namol rece iese la suprafata formandu-se astfel conuri care au asemanarea unor vulcani.
  • Cimitirul Vesel este unu dintre cele mai neobisnuite locuri de vizitat in Romania. Este situat in Sapanta fiind un loc unde odihna vesnica este vazuta intr-o alta maniera, cea a bucuriei deoarece sufletul trece intr-o alta dimensiune. Picturile de pe pietrele funerare si din cimitir ilustreaza momente al vietii celui care a trecut intr-o alta dimensiune.
  • La 30 de km de Brasov se afla unul sintre cel mai vizitate locuri in Romania, Catelul Bran care se impune peste horare prin legenda sa despre contele Dracula.
  • Lacul Rosu este cel mai mare lac de baraj natural format pe teritoriul Romaniei. Este unul dintre cele mai interesante locuri de vizitat datorita culorii rosiatice a lacului datorate Muntelui Suhardului a carui culoare purpurie se oglindeste in lac. Lacul s-a format in anul 1837.
  • Delta Dunării nu mai are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare. Totuşi, pentru cine nu a fost niciodată acolo, e destul de greu să se hotărască încotro s-o apuce. Dacă vreţi să „gustaţi” cu adevărat din spiritul Deltei, atunci locul ideal e Sfântu Gheorghe. Localitatea, ce cuprinde aproximativ 350 gospodării în care trăiesc 1.000 de oameni, se întinde pe partea stângă a celui mai vechi braţ al Dunării, Sfântu Gheorghe, în apropierea gurii de vărsare a fluviului în Marea Neagră.

Concediu in Romania, situri chat, video cheat live, video cheat, chat onlaine, site chat online, chat matrimoniale, chat constanta online, cel mai tare chat

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *