Comenzi Eggdrop, Commands Eggdrop

Cum se instaleaza un eggdrop, ce este un eggdrop, eggdrop, internet chat, mirc chat, psybnc, messenger online chat, messenger chat online, irc eggdrop, eggdrop irc, shell irc, irc shell, irc chat online

Comenzi Eggdrop, Commands Eggdrop

Principalele Comenzi Eggdrop pentro a avea un ircbot cat mai bun si util pentru site de chat. You find here Commands Eggdrop

Cum se instaleaza un eggdrop, ce este un eggdrop, eggdrop, internet chat, mirc chat, psybnc, messenger online chat, messenger chat online, irc eggdrop, eggdrop irc, shell irc, irc shell, irc chat online

* N (manager) permite accesul la comenzi locale de X, ChanServ, manager, owner, master, op si voice . Flag specific pt lmt , este flagul cel mai mare pe care il poti avea pe canal , ca acces de 500 la X. Nimeni cu access local nu poate sterge acest flag si nu poate fi decat un singur manager de canal (un singur user cu flagul +N ). Acest flag permite automat access la toate comenzile locale ale botului pe canal, si nu ai nevoie de nici un flag special ca +X sau altul de acest fel.
* n (owner) permite accessul la comenzile locale de owner, master, op si voice . Flag standard de eggdrop pentru owner local, ca 450-499 access la X. Setarea comenzilor majore ale canalului sunt valabile la acest nivel de access, alegeti-va ownerii cu atentie. Nota: in mod normal, un owner poate adauga sau sterge flagul +n (permite access la comenzile de owner local), la botii lmt acesta este managerul local (cel cu flagul +N ) .

* m (master) permite accessul la comenzile locale de master, op si voice . Flag standard de eggdrop pentru master local, ca accessul 400-449 la X. Acesta este cel mai mic nivel de access care este necesar pentru comanda chattr – comanda ce permite sa dea access local la BOT oricui de pe canal.
* o (op) permite accessul la comenzile locale de op si voice . Flag standard de eggdrop pentru op local, ca access de 75-399 la X. Comenzi esentiale ce permit administrarea & protejarea canalului (uitati-va si la flagurile pentru useri +a si pentru canal autoop, flaguri care permit oparea automata a unui operator sau oparea automata a tuturor operatorilor). Nota: daca aveti X sau ChanServ pe canal, va trebui sa adoptati o politica de securitate pentru a preveni take-ul (descrisa in FAQ) si va obliga toti ownerii si masterii sa o respecte.
* l (halfop) permite accessul la comenzi locale de halfop si voice . Flag standard de eggdrop pentru halfop local, ca access de 100-200 la X.
* v (voice) permite accessul la comenzi locale de voice . Flag standard de eggdrop pentru voice, ca access de 1-74 la X. Comenzi minime permise pentru un user obisnuit, deasemenea permite accesul la informatii esentiale ale canalului (uitati-va si la flagurile pentru useri +g si pentru canal+autovoice flaguri care permit primirea automata de voice a unui user sau a tuturor userilor de pe canal).
* a (autoop) flag standard de eggdrop pentru primirea automata de op. Userul cu flagul +a este opat automat cand intra pe canal sau daca este deopat pe canal – userul va fi opat la loc (trebuie sa aiba si flagul +o ). Nota: daca comanda deop este folosita – BOTul va refuza sa deopeze un user cu flagul +a
* y (autohalfop) flag standard de eggdrop pentru primirea automata de halfop . Userul cu glagul +y primeste halfop automat cand intra pe canal sau daca va primi dehalfop pe canal – userul va primi halfop la loc.
* g (autovoice) flag standard de eggdrop pentru primirea automata de voice. Userul cu flagul +g primeste voice automat cand intra pe canal sau daca primeste devoice – userul va primi voice la loc ( trebuie sa aiba si flagul +v ). Nota: daca comanda devoice este folosita – BOTul va refuza sa dea devoice unui user cu flagul +g
* f (friend) flag standard de eggdrop pentru „prieteni”. Userul cu flagul +f nu va fi pedepsit pentru comportament abuziv (unde un user normal, ar fi fost pedepsit). Deoparea, kickul, banarea userilor cu +P sau +H , setarea de +lk pe canal, etc. – toate aceste abuzuri vor fi scutite de pedeapsa datorita flagului +f Nota: desigur BOTul va pune toate modurile la loc cum sunt setate in setarile canalului si va scoate banul, va da op la loc sau va invita pe canal userul cu flagurile +HP , flagul +f scuteste doar de pedeapsa.
* X (X local, comenzi ChanServ) permite access la comenzi locale de X si ChanServ . Flag specific lmt, acesta este un flag foarte puternic – asa ca aveti grija cui dati acest flag. Nota: flagul +X poate fi dat doar de cineva cu flagul +N (manager).
* P (user protejat) flag specific lmt. Userul cu flagul +P va fi protejat impotriva deopurilor, kickurilor, banurilor (uitati-va si la flagurile de canal +revenge si revenge-mode – pentru a specifica pentru intreaga categorie de useri cu flagurile +f sau +o ). In cazul in care va primi kick sau ban userul va fi invitat automat pe canal de BOT, daca va primi deop userul va fi opat la loc. Acesta este flagul de protectie de nivelul 1 – inseamna ca pedeapsa va fi ca userul care a facut abuzul sa primeasca deop de la BOT (uitati-va si la flagul +H ). Nota: BOTul nu va pedepsi pe cineva cu access mai mare in ierarhia userilor (accesul de +N de exemplu), un user cu +f sau un alt user cu +P. Flagul +P poate fi dat doar de un user cu +N (manager). Nota: Uitati-va si la comanda protect .
* H (user foarte-protejat) flag specific lmt. Ca userul +P , flagul +H protejeaza userul de deop, kick si ban (uitati-va si la flagurile de canal +revenge si revenge-mode – pentru a specifica pentru intreaga categorie de useri cu flagurile +f sau +o ). Singura diferenta este nivelul de protectie. Aceste este flagul de protectie de nivelul 2 – inseamna ca pedeapsa va fi ca userul care a facut abuzul sa primeasca ban de la BOT. Nota: BOTul nu va pedepsi pe cineva cu access mai mare in ierarhia userilor (accesul de +N de exmplu ), un user cu +f sau un alt user cu +PH . Flagul +H poate fi dat doar de un user cu +N (manager). Nota: Uitati-va si la comanda protect .
* L (user blocat) flag specific lmt. Blocheaza accesul userului pe canal, numai managerul canalului (+N flag) va putea sa schimbe accesul userului cu +L . Acest flag este dat cand nu vrei sa dai access prea mare unui anumit user dar in acelasi timp vrei sa fii sigur ca cineva cu access mai mare nu va putea sa stearga accesul userului cu +L user’s access. Nota: Flagul +L poate fi dat doar de userul cu +N (manager).
* S (user suspendat) flag specific lmt. Suspenda local accesul userului – userul nu poate folosi comenzile la BOT dar tot se „bucura” de protectia flagurilor (cu consideratie la faptul ca are flagurile +f, +n sau +P flags). Nota: Flagul +S poate fi dat doar de userul cu +N (manager).
* d (deop) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +d nu va fi lasat sa stea cu OP pe canal – BOTul ii va da deop automat userului (uitati-va si la flagul de canal +bitch ). Pe langa asta daca userul cu +d este opat de un user cu +m sau cu acces mai mare – BOTul va lasa pe acest user cu OP. Note: Cateodata BOTul da flagul +d singur, in concordanta cu setarea flagului de canal revenge-mode . Nota: Daca comanda op va fi folosita – BOTul va refuza da dea op unui user cu flagul +d .
* k (kick) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +k nu va fi lasat sa stea pe canal – BOTul va da automat kick acestui user (uitati-va si la comanda ban ). Aceasta este o alta metoda de a da pe cineva afara de pe canal fara a umplu lista de ban. Nota: Cateodata botul da flagul +k singur, in concordanta cu setarea flagului de canal revenge-mode .
* q (quiet) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +q nu va fi lasat sa stea cu voice pe canalele cu flagul de canal autovoice activat. Nota: daca comanda voice este folosita – BOTul va refuza sa dea voice unui user cu flagul +q .
* r (dehalfop) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +r nu va fi lasat sa ia HALFOP pe canal – BOTul ii va da automat DEHALFOP userului. Deasemenea daca userul cu flagul +r este dehalfopprf de un user cu flagul +m – BOTul va permite userului sa fie dehalfoped
* w (wasop-test) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +w va trece testul wasop ( uitati-va deasemenea si la flagul de canal stopnethack-mode).
* z (washalfop-test) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +z va trece testul washalfop ( uitati-va deasemenea si la flagul de canal stopnethack-mode).
* e (exempted from stopnethack) flag standard de eggdrop . Un user cu flagul +e nu va trece testul wasop pe canalele cu flagul de canal stopnethack-mode).
GLOBAL USER FLAGS
* Q (user autorizat) flag specific lmt. Este dat automat cand un user se face auth la BOT, daca userul are userset permident la BOT el nu mai are nevoie de acest flag.
* W (X, ChanServ user) flag specific lmt. Identifica serviciile de canal ale retelei cum ar fi X sau ChanServ.
* B (bot lmt) flag specific lmt. Identifica botii lmt.
* A (antihack) flag specific lmt. Este dat automat cand userul foloseste optiunea antihack.
* R (reporting) flag specific lmt. Este dat automat cand userul foloseste optiunea reporting .
* I (invisible) flag specific lmt. Este dat automat cand userul foloseste optiunea invisible .
* b (bot) flag standard de eggdrop . Identifica orice bot, aici fiind inclusi si BOTii lmt.
* t (botnet master) flag standard de eggdrop . Permite access la comenzile de botnet master.
* x (xfer) flag standard de eggdrop . Permite access in zona de fisiere si la comenzile xfer.
* j (file-area master) flag standard de eggdrop . Permite access in zone de fisiere si la comenzile janitor.
* p (party-line) flag standard de eggdrop . Permite access in party-line si la comenzile de party-line.
* c (common) flag standard de eggdrop . Identifica o inregistrare de user cu acces comun. Cand 2 sau mai multi oameni folosec aceeasi intrare & ca o consecinta ei au acelasi user@host – pentru a preveni ca toti acesti oameni sa apara ca o singura persoana – o inregistrare de user cu access comun este facuta & pentru toti cei care se vor potrivi acestei inregistrari (cand este adaugat la BOT) o noua inregistrare de user este facuta care ii va identifica dupa nickname.
* u (unshared) flag standard de eggdrop . Userul cu flagul +u nu va fi trimis la alti BOTi cu care imparte fisiere. BOTii pot fi setati sa imparta intre ei fisierele cu useri dar trebuie sa fii un user particular , sa nu fii pe restul botilor – flagul acesta ar trebui utilizat.
* h (high-light) flag standard de eggdrop flag. User will see highlighted text as output.
USER SETTINGS
* antihack – activat blocheaza hostul actual al userului & va accepta comenzi decat de la acest host. Comenzile nu vor fi acceptate de la alte hosturi, chiar daca un raufacator va incerca sa se autorizeze cu userul shi parola corecta, el va fi ignorat. In plus, daca cineva va incerca sa se autorizeze cu handul userului de la un host necunoscut & reporting este activat , botul va stoca notite pentru user cu detalii despre aceasta tentativa ( nick,vhost,timp & parolele pe care a incercat sa le foloseasca ). Exemplu: !userset antihack on
* info – seteaza un infoline global sau local pentru user ( daca pe canal este setat +greet, informatia va fi folosita ca mesaj de intampinare). Exemplu: !userset info orice despre tine
* permident – activat, permite userului sa comande botul de pe hostul (masca) data fara autorizatie, asigurate ca specifici un host unic. Exemplu: !userset permident *!*@niqu.users.undernet.org
* reporting – stocheze un raport – cand antihack/secure este activat ?
* s (share) flag standard de eggdrop. Botul !!imparte!! informatiile despre useri, agresiv.
* p (share) flag standard de eggdrop. Botul !!imparte!! informatiile despre useri, pasiv.
* g (global share) flag standard de eggdrop !!Imparte!! toate canalele.
* h (hub) flag standard de eggdrop Botul este automat conectat la cea mai mare prioritate.
* a (alternativ) flag standard de eggdrop Botul este automat conectat daca nici un bot hub nu poate fi conectat.
* l (leaf) flag standard de eggdrop Botul nu are permisiunea sa se conecteze la alti boti.
* r (respins) flag standard de eggdrop Botul nu va fi primit in reteaua de boti.
* i (izolat) flag standard de eggdrop Izoleaza party line !
Setari canal
Setari Canal
idle-kick <timp> – Botul da kick userilor(cu exceptia userilor cu +o) care dupa o perioada specificata de tine sunt idle. Exemplu: !chanset idle-kick 30
revenge-mode <1|2|3|4> = Stabileste cum ar trebuii pedepsiti userii ostili. 1.Pentru deop 2.Pentru deop & +d 3.Pentru deop,+d & kick 4.Pentru deop,chattr +d,kick & ban Exemplu: !chanset revenge-mode 2
flood-chan <msg:sec> = Stabileste cate mesaje in cate secunde de la un host constituie un flood(userii cu +m,+f nu sunt pedepsiti) Exemplu: !chanset flood-chan 3:10 (nu mai mult de 3 linii in 10 secunde)
flood-ctcp <ctcp:sec> = Stabileste cate ctcp-uri in cate secunde de la un host constituie un flood(userii cu +m,+f nu sunt pedepsiti) Exemplu: !chanset flood-ctcp 5:30 (nu mai mult de 5 ctcp-uri in 30 secunde)
flood-join <joins:sec> = Stabileste cate intrari pe canal, in cate secunde,de la un host constituie un flood(userii cu +m,+f nu sunt pedepsiti) Exemplu: !chanset flood-join 3:20 (nu mai mult de 3 intrari pe canal in 20 secunde)
flood-kick <kicks:sec> = Stabileste cate kick-uri, in cate secunde,de la un host constituie un flood(userii cu +m,+f nu sunt pedepsiti) Exemplu: !chanset flood-kick 3:10 (nu mai mult de 3 kick-uri in 10 secunde)
flood-deop <deops:sec> = Stabileste cate deop-uri, in cate secunde,de la un host constituie un flood(userii cu +m,+f nu sunt pedepsiti) Exemplu: !chanset flood-deop 3:15 (nu mai mult de 3 deop-ari in cate secunde)
aop-delay <0|X|X:Y> = Aceasta setare este folosita daca o persoana cu auto-op/auto- voice/auto-half-op intra pe canal in timp ce o alta persoana cu auto-op/auto- voice/auto-half-op este in asteptare, botul va incerca sa puna amandoua modurile intr-o singura linie. 1 – aop-delay 0-Fara timp de asteptare 2 – aop-delay X-Timpul de asteptare este de X secunde 3 – aop-delay X:y-Un timp de asteptare ales de bot intre X si Y secunde. Exemplu: !chanset aop-delay 5:20
ban-time <time> = Stabileste cat vor dura banurile temporare.Daca este setat 0 botul nu le va scoate niciodata. Exemplu: !chanset ban-time 10 (banurile temporare vor dura 10 minute dupa care botul le va scoate)
enforcebans = Stabileste daca cand un ban este dat, botul sa dea kick oamenilo care se potrivesc ban-ului.Userii cu +f,+o,+v nu vor primii kick. Exemplu: !chanset +enforcebans
dynamicbans = Stabileste daca botul va activa banurile doar daca persoana respectiva vrea sa intre pe canal. Aceasta setare este folosita pentru a prevenii marirea listei de banuri de pe canal. Exemplu: !chanset +dynamicbans
userbans = Stabileste daca userii normali vor putea da banuri pe canal. Daca aceasta setare este activata toate banurile vor trebuii sa fie date prin consola botului. Exemplu: !chanset + userbans
autoop – da op userilor cu +o automat, imediat cum intra pe canal. Aceasta setare este nerecomandata (vezi deasemenea flagul pentru useri +a & flagurile de canal aop-dalay & +op). Example: !chanset +autoop
autohalfop – da haf-op userilor cu +l automat, imediat cum intra pe canal (vezi deasemenea flagul pentru useri +y & flagurile de canal aop-dalay & +half-op). Example: !chanset +autohalfop
autovoice – da voice userilor cu +v automat, imediat cum intra pe canal (vezi deasemenea flagul pentru useri +g & flagurile de canal aop-dalay & +voice). Example: !chanset +autovoice bitch – Botul va lasa doar userii cu +o sa aiba op pe canal. Insa daca pe canal este X-ul userii vor incerca sa-i dea deop/kick/ban botului ,ca razbunare, deci aceasta comanda nu este recomandata. Exemplu: !chanset +bitch
greet – Botul va spune oricarei persoane care intra pe canal mesajul setat cu !greet set <mesaj>. Exemplu: !chanset +greet (pt informatzii folositi comanda /msg BotNick greet help )
protectops – Da op automat unui user cu +o daca el primeste deop. Exemplu: !chanset +protectops
protectfriends – Da op automat unui user cu +f daca el primeste deop. Exemplu: !chanset +protectfriends
protecthalfops – Da half-op automat unui user cu +l daca el primeste de-half-op Exemplu: !chanset +protecthalfops
inactive = Aceasta comanda este folositoare ca atunci cand botul iese de pe canal sa nu piarda setarile & flagurile. (vezi deasemenea +cycle & +templeave) Exemplu: !chanset +inactive
statuslog = Aceasta comanda arata statusul botului (op,voice etc), modurile canalului & numarul de +m/+o/+v/+b/+e de pe canal Exemplu: !chanset +statuslog
revenge = Botul tine minte persoanele care au dat deop/kick/ban userilor cu +o/+f si botului si ii pedepseste. Userii cu +f nu sunt pedepsiti. Exemplu: !chanset +revenge
revengebot – similar cu optiunea ‘revenge’, dar este actionata numai cand BOTul primeste deop/kick/ban. Example: !chanset +revengebot
secret – opreste botul sa arate canalul in botnet si in baza de date seen (intervine deasemenea in comenzile de statistica) Example: !chanset +secret
shared – imparte informatii despre useri, referitoare la canal? Example: !chanset +shared
cycle – Face botul sa iasa si sa reintre pe canal cand nu are op pe canal Example: !chanset +cycle
nodesynch – permite persoanelor fara op sa seteze moduri pe canal? Aceasta poate oprii botul sa se bata cu servicii ca X sau ChanServ sau sa dea kick IRC-OPilor cand seteaza moduri pe canal, fara a avea op. Example: !chanset +nodesync antipub = Pedepseste userii care folosesc # pe canal sau oricare alta forma de reclama ( cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +antipub
anticolour = Pedepseste userii care folosesc culori pe canal (cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +anticolour
antibold = Pedepseste userii care folosesc bold pe canal (cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +antibold
antiunderline = Pedepseste userii care folosesc underline pe canal (cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +antiunderline
antirepeat = Pedepseste userii care repeta pe canal anumite cuvinte/propozitii. Exemplu: !chanset +antirepeat
antinotice = Pedepseste userii care folosesc notice pe un canal ( cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +antinotice
antiswear = Botul da kick persoanelor care folosesc cuvinte urate pe canal.(cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +antiswear
antiurl = Botul da ban persoanelor care fac reclama la alte site-uri.(cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +antiurl
antiaction = Botul da ban persoanelor care folosesc action pe canal ( /me ) Exemplu: !chanset +antiaction
antireverse = Da ban userilor care folosesc reverse pe canal.(cu exceptia userilor cu +f/+o/+v). Exemplu: !chanset +antireverse limit = Botul mentine si modifica limita canalului Exemplu: !chanset +limit
topic – rezervat pentru uz intern, activat automat daca, canalul are topicul blocat (vezi deasemena comanda topic si flagul de canal +enforcetopic). Exemplu: !chanset +topic enforcetopic – Daca, canalul este Desynch (cand serverele se desincronizeaza, unele persoane nu mai vad topicul, modurile de canal etc.) & topicul este blocat, BOTul va reinnoii topicul pentru a permite tuturor sa-l vada (vezi deasemenea comanda topic si flagul de canal +topic). Exemplu: !chanset +enforcetopic
voice – da voice oricui intra pe canal (vezi deasemenea flagul de canal +autovoice). Example: !chanset +voice
op – da op oricarei persoane cand intra pe canal. Aceasta setare nu este recomandata (vezi deasemenea flagul de canal +autoop). Example: !chanset +op slap|kiss|fuck <msg> – Seteaza mesaje care pot fi aratate pe canal cu comanda corespunzatoare -> !slap !kiss fuck <nick> . De asemenea se pot folosii 2 variabile: %nick% – pentru a stabili persoana careia ii este adresat mesajul %from% – pentru a stabilii persoana care foloseste comanda. Exemplu: !chanset slap slaps %nick% very hard from %from% idle-deop – da deop tuturor celor care fac idle pe canal mai mult decat timpul specificat de tine (exceptie facand userii cu flagul +a ). Pentru a opri aceasta setare – puneti 0 (uitati-va si la flagul de canal idle-kick ). Exemplu: !chanset idle-deop 60 seen – sa pornesti statisticile canalului de seen ? Daca este dezactivat, nu vor fi adaugate informatii la baza de date pentru seen . Daca vrei ca seen sa fie activat dar nu vrei ca numele canalului sa apara pe alte canale uitate la flagul de canal +secret . Exemplu: !chanset -seen

STATS CHANNEL FLAGS:
join = Botul zice de catre cine si cand a fost adus pe canal. Exemplu: !stats join purge = De catre cine,cand & din ce motiv botul a parasit canalul. Exemplu: !stats purge templeave = De catre cine,cand & cu ce motiv botul a parasit canalul. Exemplu: !stats templeave Time = Cat timp este botul pe canal Exemplu: !stats time joins = Cati oameni au intrat pe canal. Exemplu: !stats joins topics = De cate ori a fost schimbat topicul pe canal. Exemplu: !stats topics traffic = Cate linii si marimea lor in biti au fost spune pe canal. Exemplu: !stats traffic users = Media de persoane de pe canal. Exemplu: !stats users bans = Cate banuri au fost date pe canal. Exemplu: !stats bans kicks = Cate kickuri au fost date pe canal. Exemplu: !stats kicks deops = Cate deopuri au fost facute pe canal. Exemplu: !stats deops ops = Cate opuri au fost date pe canal. Exemplu: !stats ops voices = Cate voiceuri au fost date pe canal. Exemplu: !stats voices devoices = Cate devoiceuri au fost date pe canal. Exemplu: !stats devoices banned = De cate ori a fost banat botul pe canal. Exemplu: !stat banned deopped = De cate ori botul a fost deopat pe canal. Exemplu: !stats deopped kicked = De cate ori botula primit kick pe canal. Exemplu: !stats kicked all = Arata toate statisticile canalului. Exemplu: !stats allmodes – Intareste modurile canalului (default +tn).Daca cineva schimba modurile canalului botul ii va da kick. +n (no external messages) Nimeni care nu este pe canal nu va putea sa trimita mesaje pe canal. +t (only Ops can set topic) Previne schimbarea topicului de catre persoanele care n-au op. +i (invite only) Ca sa intre pe canal persoanele trebuie invitate. +m (moderated) Doar persoanele cu voice & op pot vorbii pe canal. +k (key) Nimeni nu poate intra pe canal fara parola acestuia +l (limit to …) Persoanele vor putea intra pe canal doar pana cand limita setata de bot este atinsa. +p (private) Canalul nu va fi aratat in whois-ul tau. +s (secret) Nimeni nu va putea vedea canalul daca nu ete pe el cand iti da whois. +r (registered users only) Doar persoanele autentificate la X vor putea intra pe canal. Pentru a dezactiva acest flag nu specifica nimic. Exemplu: !chanset modes +tn-ik

Local N : purge enable disable alias

X (Xmaster) commands : xremuser xadduser xmodify xsuspend xunsuspend xop xdeop xban xunban xkick xvoice xdevoice xclearmode xsupport xautotopic xtopic xurl xdesc xautomode xlog

n (owner) commands: chanset templeave cycle comeback protect

m (master) commands : chattr topic

o (op) commands : ban unban kick op deop

I (halfop) commands : clearmodes resetmodes invite

v (voice) commands : whois chaninfo botnet devoice voice admins list stats server uptime act say kiss slap remuser

(valid user) commands : pass auth login deauth output infoline permident resethosts delhost addhost newpass newhandle

(common) commands : help usage info commands mystats seen myseen time ping calc url mail desc faq rules
GLOBAL USER

N (manager) commands : chanflagsall autocleanuserlist autcleanchanlist

n (owner) commands : addbot botattr chattrgl nick broadcast reload rehash restart die msg away

m (master commands : join suspend backip save jump

o (op) commands : adduser deluser chandle chpass

v (voice) commands : ignore channels version access status

 

Etichete: Comenzi Eggdrop, Commands Eggdrop, eggdrop, eggdrop soup, psybnc, eggdrop project, eggdrops, eggdrop soup recipe, eggdrop designs, eggdrop ideas

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *