Cine seduce pe cine?

Sisu Tudor feat. Alex Velea - "Spre Stele" (Necenzurat), Sisu Tudor feat. Alex Velea - "Spre Stele", Sisu Tudor, Alex Velea, Spre Stele, necenzurat, clip nou, single nou, videoclip

 Cine seduce pe cine?

Cine seduce pe cine? Un articol despre seductie, relatii si prietenii. Chiar daca nu este un site de matrimoniale aici ai parte de intalniri online.

Inimii nu-i poţi porunci, aşadar, se poate întâmpla să-ţi cadă cu tronc un bărbat care este deja luat. Ai putea să-l laşi pe respectivul cu iubita lui şi să-ţi vezi de viaţa ta, doar că nu ţi-l poţi scoate din minte. Fie că nu-i cunoşti iubita, fie că nu ţi-a mai plăcut demult un bărbat aşa de tare, te simţi tentată să porneşti atacul. Iată ce poţi face ca să-l seduci într-un mod subtil, dar eficient!

 

În era Messenger-ului şi a Facebook-ului poţi seduce foarte uşor un bărbat care are deja o iubită. În plus faţă de sfaturile de mai sus, ar trebui să cochetezi cu el şi pe internet, acolo unde nu îi este teamă că iubita lui l-ar putea prinde pe picior greşit. În plan virtual îţi vei da seama dacă te place cu adevărat pentru că va avea mai mult curaj să-şi manifeste atracţia. Aşadar, poartă cu el conversaţii lungi şi profunde, flirtează jucăuş, lasă-l să-ţi cunoască personalitatea şi să decidă dacă tu eşti femeia potrivită pentru el.

Încearcă să creezi cât mai multe relaţii de prietenie cu cei din jurul lui. Astfel, creşti şansele să primeşti invitaţii în oraş, iar el să fie de faţă. Iar dacă amicii lui te plac, ar putea să vorbească admirativ despre tine chiar cu el.

Dacă nutreşti sentimente puternice pentru el şi visezi să ai o relaţie cu el, atunci încearcă întâi să fii amica lui. În acest fel vezi dacă vă potriviţi şi dacă merită să mergi mai departe. Atrage-l în conversaţii mai serioase, despre aspiraţiile voastre profesionale, despre pasiunile voastre. Arată-i cine eşti tu cu adevărat şi observă care este feed-back-ul lui.

Dacă el începe să se uite tot timpul la tine, schimbă însă tactica şi ignoră-i privirea. Nu va şti dacă i s-a părut sau nu că eşti atrasă de el. Cu siguranţă îi trezeşti interesul.

 

 

 

 

 

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *