Chat-ul unul dintre cele mai distractive locuri de pe internet

chat

Chat-ul unul dintre cele mai distractive locuri de pe internet

Chatul este un grup de discuţie deschis pe Internet unde puteţi vorbi cu alţi utilizatori în timp real, folosind un pseudonim. Grupurile chat sau camerele de chat se bazează de obicei pe o temă sau pe un grup de vârstă. Pot lua parte la o discuţie mai multe persoane simultan, dar de cele mai multe ori sunt posibile şi conversaţii particulare între doi utilizatori. Chatul are propriul lui limbaj, reguli şi chiar propria cultură.

chat

Se pare ca pe zi ce trece serviciul de chat online este un star pe internet. Chat-ul poate fi unul dintre cele mai distractive locuri de pe internet, fiind usor de accesat, gratuit si un loc unde poti sta la discutii cu prietenii. Va recomand unele dintre cele mai tari canale de chat  :

RomaniaChat.eu

RadioClick.ro

Chetuieste.ro

ChatRomanesc.ro

FlashChat.ro

Socializeaza.net

Chat-Online.me

ChatOnlineRomanesc.net

RomaniaChat.org

Daca pe un chat gasiti o persoana care va place in mod special si ati dori sa vorbiti cu ea in particular prin intermediul chatului, un chat privat este solutia. Desi anumite aspecte particlare variaza in functie de chat procesul de baza este acelasi.

Pasi importanti:

  1. Discutati pentru o perioada de timp pe un chat public pentru a vedea daca exista vreo persoana de care sunteti interesat.

Selectati numele acelei persoane si vedeti daca are un profil. Astfel va veti putea decide daca sa incepeti discutia sau nu.

Urmati instructiunile de pe chat pentru a trimite un mesaj privat acelei persoane. In majoritatea camerelor de chat acest lucru se poate realiza dand dublu clic pe numele persoanei.

Prezentati-va in mod politicos acelei persoane si intrebati daca doreste sa vorbeasca cu dvs.

Raspundeti intrebarilor pe care le pune persoana respectiva inainte de a incepe conversatia (cele mai dese sunt cu privire la varsta si sex).

Formati o camera privata de chat daca este posibil. In anumite camere de chat acest lucru poate fi realizat punand la punct o camera de chat si protejand-o cu parola.

Continuati sa discutati prin mesaje instant daca nu exista nici o camera privata de chat, sau daca partenerul dvs doreste in continuare sa vorbeasca pe un chat public.

 

 

 Sfaturi 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *