Chat Targu Jiu

jiu

Chat Targu Jiu, Chat Romanesc cu fete si baieti din Targu Jiu

Bine ai venit pe Chat Targu Jiu, Chat Online cu fete si baieti din Targu Jiu, Intalniri online cu femei si barbati din Targu Jiu
jiu

Pentru o buna ambientare in Comunitatea noastra de chat fetele si baietii sau cu femei si barbati din Targu Jiu ne-am gandit sa facem un mic tutorial pentru toti cei care intra pe acest Chat Targu Jiu, atat pentru fete cat si pentru baieti.

Despre Targu Jiu
Targu Jiu este orasul unde romantismul este la el acasa.
Poarta sarutului, este poarta prin care se face trecerea spre o alta viata. Motivul sarutului, prezent pe stalpii portii, ar putea fi interpretat si ca ochii care privesc spre interior.
Masa Tacerii este lucrata in calcar si initial, cele 12 scaune erau mult mai apropiate de masa si dispuse doua cate doua. Masa reprezinta masa dinaintea confruntarii cu batalia la care urmeaza sa participe combatantii. Timpul este dispus in clepsidrele-scaune care-l masoara. Totul decurge in tacere.
Brancusi a hotarat ca la Targu Jiu o „Coloana Infinita” de mari dimensiuni era cel mai potrivit monument pentru comemorarea eroilor cazuti in razboi.

Chat Targu Jiu, Chat Online cu fete si baieti din Targu Jiu, Chat Online Targu Jiu, Chat Targu Jiu, fete Targu Jiu, Chat cu fete din Targu Jiu, Chat cu baieti din Chat Targu Jiu.

In primul rand, cititi mesajul de intampinare si observati daca e vreo regula speciala pe care ar trebui sa o respectati (ex : nu injurati). Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa scrieti un mesaj de genul »Salut tuturor ! » (apoi, evident, apasati ENTER). Si in lumea reala e politicos ca atunci cand intrii intr-o camera cu oameni sa saluti. Nu va speriati daca nu va raspunde numeni, poate nu au chef sau au adormit sau…nu, asta nu ar putea face, nu au avut timp sa cumpere prezervative. Si totusi, daca tot nu primiti nici un raspuns, puteti sa :

  • Adresati un mesaj in camera de genul « va rog sa ma ajutati ». Aveti mari sanse sa intrati in discutie cu cineva punand o intrebare politicos.
  • •Adresati un mesaj in camera catre cineva anume. Adica scrieti numele respectivei persoane urmat de un semn (de obicei « > » fara ghilimele) si apoi mesajul. La fel, bunul simt este obligatoriu.
  • •Adresati un mesaj pe un canal privat catre cineva anume. Pentru a face asta dati dublu-click pe numele lui in lista din dreapta si se va deschide o fereastra ca cea a camerei, dar textul pe care il veti introduce aici va fi vizibil doar pentru dumneavoastra si persoana interpelata.

De retinut : Acest serviciu este gratis, va rugam apreciati efortul depus si pastrati decenta. Userii ce isi ”prezinta” zonele intime pe canalul #Romania, vor primii ban. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Termenii si conditiile.  

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *