Chat pentru Iphone

Chat pentru Iphone, iPad, Tablet, chat iphone, chat ipad, chat tablet, chat online romanesc, site de chat, chat gratis

Chat pentru Iphone, iPad sau Tablet

 
Chat pentru Iphone, iPad sau Tablet. Chat Online Romanesc gratis indiferent de ce gadget folosesti pentru a te conecta la acest site de chat.

Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat Online Romanesc cu Webcam si Microfon. RomaniaIRC este singura retea de chat online romanesc pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online direct de pe iPad, Iphone, SmartPhone.

 

Mibbit Pentru a intra pe chat in afara de mIRC mai exista si alte modalitati. Una dintre aceste modalitati este chat-ul Mibbit. Mibbit este un client oferit de Mibbit.com care permite conexiunea la IRC si utilizatorilor de tablet, smatphone sau iphone. Chat cu applet Mibbit este des folosit pentru capacitatile sale dar in primul deoarece utilizatorul nu trebuie sa instaleze nimic in propriul calculator.

 

Canalele de chat online sunt moderate de către operatori, care veghează 24 de ore din 24 – 7 zile din 7, la o cat mai placuta si cat mai buna desfasurare a discutiilor. De exemplu, ei pot interzice accesul unui utilizator care are un limbaj neadecvat sau care face reclamă altui canal/site/radio.

 

Comenzi utile de folosit pe chat: /nick NumeNou (schimba numele), /ignore Nume (da ignore unui utilizator), /join #NumeCanal (intra pe un canal nou), /part #numeCanal (pleaca de pe un canal), /msg nickserv identify parola-ta (te autentifici ca detinator la un nume de chat). Nu uitati, daca aveti o problema ce tine de nickname-ul vostru, de setari pentru canale sau orice alta problema, intrati pe canalul #Ajutor si asteptati ca un operator sa va preia.

 

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *