Chat Online Romanesc este cel mai nou chat din Romania

Chat Online Romanesc este cel mai nou chat din Romania, Chat ce concureaza cu cele mai mari retele precum Chat Apropo, ChatRo, Chat Kappa, Undernet

Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de chaturi romanesti din intreaga lume, cu romani imprastiati prin toate colturile lumii, chat cu romanii din Italia, Spania, Germania, Anglia, Austria, Franta, Cehia, Portugalia, Olnda, Irlanda, Belgia, Elvetia, Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia, Finlanda, Danemarca, Canada si multe alte tari …

De la inceput vreau sa definim cateva lucruri esntiale despre ceea ce vei gasi pe aceasta pagina, pe acest site si cum ai putea sa-ti petreci timpul tau liber aici alaturi de vechi prieteni sau de ce nu cu ajutorul nostru sa-ti gasesti jumatatea (asta in cazul in care o cauti) sau sa-ti faci noi cunostinte sau chiar sa legi prietenii noi.

Ce inseamna chat? Ce este chatul? Sa definim cuvantul chat.

CHAT = Mecanism de comunicare online sincron, public, care consta din schimbul de mesaje scurte in contextul unei “camere/canal”.   Termenul chat (la origine un cuvant englezesc, insemnand “sporovaiala”, ”taifas”, ”discutie”) desemneaza un dialog sau schimb de replici, scrise si transmise instantaneu intre doua sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei, de obicei in Internet.

Cum se face chat? Ce se intampla pe chat?

Discutiile pe Chat includ de cele mai multe ori subiecte banale sau chiar inexistente (sa nu uitam ca chat inseamna “trancaneala”). Chiar in contextul unor grupuri déjà constituite, discutiile participantilor sunt in general lipsite de seriozitate.    Conversatia pe chat este efemera. aplicatia de chat poate sa  nu pastreze in memorie o arhiva a discutiilor, singura sansa de a arhiva si de  a studia aceste discutii este ca unul dintre participanti sa salveze istoria mesajelor pe propriul calculator.

Chat cu Web, Chat cu Microfon, Chat cu WebCam si Microfon

Pe www.RomaniaIRC.com  avem cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon, Puteţi vedea, auzi şi discuta cu prietenii din întreaga lume,  nu aveţi nevoie de plugin-uri sau Java pentru a discuta. Interfata noastra Chat nevoie doar de un browser actualizat. În prezent, avem găzduite peste 90 de camere de chat, cu elemente variind de la normal la agresiv. Site-ul nostru de chat are si un conţinut pentru adulţi, o camera exclusiva adultilor.

Jocuri Online, Joc Online pe echipe, Jocuri pe IRC

Fiind cea mai mare comunitate de chat din Romania, am vrut sa oferim celor care ne viziteaza cat mai multe metode anti plictiseala si asa am adaptat mai multe jocuri online pe IRC.

Scrabble Onlinehttp://www.romaniachat.eu/scrabble este cea mai buna alegere pentru a juca Scrabble pe net fara batai de cap. Poti sa iti verifici cunostintele generale în timp ce cunosti si îti faci noi prieteni oriunde în lume.

Trivia Onlinehttp://www.romaniachat.eu/trivia Trivia pe echipe este un joc de trivia online unde poti juca trivia impreuna cu prietenii tai sau cu alti membrii necunoscuti din toata Romania. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top!

Fazan Onlinehttp://www.romaniachat.eu/fazan  Cred ca stiti regulile acestui joc: o persoana incepe cu un cuvant, iar urmatoarea continua cu ultimele 2 litere. Cine inchide, continua cu un cuvant nou. Nu e dificil, nu?

Spanzuratoarea Onlinehttp://www.romaniachat.eu/spanzuratoarea Spanzuratoarea (hangman) – Spanzuratoarea – joc ce iti dezvolta bagajul de cuvinte! Spanzuratoarea online Toata lumea cunoaste jocul spanzuratoarea: trebuie sa ghicesti un cuvant sau mai multe prin incercari succesive de litere. in mod clasic se juca pe o foaie de hartie in doi, dar aici poti juca impotriva altor jucatori din toata

 

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *