Chat desirenet

apropo chat desirenet, apropo desirenet, chat desirenet, chat desirenet android, chat desirenet romania, chat desirenet online, chat desirenet fyesta, chat desirenet irc, chat desirenet nebunya, chat desirenet trivia, chatul desirenet pt mobil, desirenet, desirenet android, desirenet chat, desirenet chat mobil, desirenet irc, desirenet irc romania, desirenet mobil, desirenet net, desirenet pe mobil, desirenet romania, desirenet trivia, irc desirenet, mibbit desirenet, netflix desire, trivia desirenet, web chat desirenet, www desirenet net

Chat desirenet, un altfel de chat online

Despre chat desirenet, un chat romanesc online cu limbaj colorat spre vulgar, unde conteaza doar cantitatea si nu calitatea userilor.

Astazi, vreau sa pun aici cateva cuvinte despre serverul de chat desirenet, un server de chat romanesc in care conteaza doar numarul si nu calitatea userilor. Acum, cativa dintre voi imi vor spune ca este riscul unui chat public. Iar altii ca ar trebui pus accent pe calitatea celor care intra si nu numarul. Tocmai de aceea, acest site de chat online romanesc din echipa careia fac si eu parte, ne propunem sa triem userii.

Am intrat si eu o data, din pura curiozitate, pe chatul cu pricina si nu mica mi-a fost mirare cand am vazut ce tip de limbaj era folosit. Operatorii erau on. Nu doar erau on, ci chiar se amuzau pe seama carora le erau adresate acele cuvinte. Eram cat pe ce sa ies, cand imi aduc aminte ce-mi spusese o tipa. Sa incerc sa pun un nume de fata, sa vad atunci cat e de fain chatul. Mi-am pus nick de fata. Dupa nici 10 minute, aveam vreo 40 de tipi care-mi scriau. Pot sa va spun ca mesajele primite, mai toate erau cu tenta erotica, putine fiind cele ce doar salutau. Stii tu, cuvinte și propoziții ce erau transformate în invițații neortodoxe, d-alea care sunt interzise pe tv. Unele invitatii sa pot viziona ce pachetele de muschi aveau. Altii sufereau de anumite umflaturi, in zona inghinala. Altii ma invitau la un numar scurt. Intrebari in privinta sexului oral … Acesti indivizi chiar se gandeau c-o sa agate așa? O sa va las pe voi sa raspundeti, daca aveti timp si chef.

Acum, nu stiu ce sa zic. Daca aveti timp si chef de caterinca, eu cateva idei v-am dat. Ori alege Chat cu Web.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *