Chat Craiova

craiova, Chat Craiova, chat online craiova, chat craiova online, fete din craiova, baieti din craiova,

Chat Craiova, Chat Romanesc cu fete si baieti din Craiova

Chat Craiova iti ureaza bun venit cel mai mare Chat din Craiova. RomaniaIRC este un Chat Romanesc cu fete si baieti din Craiova
Bine ai venit pe Chat Craiova, Chat Online cu fete si baieti din Craiova, Intalniri online cu femei si barbati din Craiova

Chat Craiova, chat online craiova, chat craiova online, fete din craiova, baieti din craiova, craiova
Pentru o buna ambientare in Comunitatea noastra de chat fetele si baietii sau cu femei si barbati din Craiova ne-am gandit sa facem un mic tutorial pentru toti cei care intra pe acest Chat Craiova, atat pentru fete cat si pentru baieti.

Despre Craiova
Descopera capitala Olteniei, fa-ti prieteni noi si distreaza-te pe masura!
Un punct de atractie al Craiovei il reprezinta Parcul „Nicolae Romanescu”, unic in Romania si una dintre cele mai interesante realizari de acest gen din Europa.
Exista si o gradina zoologica, unde pot fi vazute indeosebi specii de pasari si animale indigene, dar si straine.
Gradina Botanica a fost amenajata din initiativa botanistului craiovean Al. Buia, cu scopul de a servi ca baza de studiu pentru studentii facultatilor de agronomie si horticultura, dar si ca zona de agrement.
Chat Craiova, Chat Online cu fete si baieti din Craiova, Chat Online Craiova, Chat Craiova, fete Craiova, Chat cu fete din Craiova, Chat cu baieti din Chat Craiova. In primul rand, cititi mesajul de intampinare si observati daca e vreo regula speciala pe care ar trebui sa o respectati (ex : nu injurati). Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa scrieti un mesaj de genul »Salut tuturor ! » (apoi, evident, apasati ENTER). Si in lumea reala e politicos ca atunci cand intrii intr-o camera cu oameni sa saluti. Nu va speriati daca nu va raspunde numeni, poate nu au chef sau au adormit sau…nu, asta nu ar putea face, nu au avut timp sa cumpere prezervative. Si totusi, daca tot nu primiti nici un raspuns, puteti sa :

  • Adresati un mesaj in camera de genul « va rog sa ma ajutati ». Aveti mari sanse sa intrati in discutie cu cineva punand o intrebare politicos.
  • •Adresati un mesaj in camera catre cineva anume. Adica scrieti numele respectivei persoane urmat de un semn (de obicei « > » fara ghilimele) si apoi mesajul. La fel, bunul simt este obligatoriu.
  • •Adresati un mesaj pe un canal privat catre cineva anume. Pentru a face asta dati dublu-click pe numele lui in lista din dreapta si se va deschide o fereastra ca cea a camerei, dar textul pe care il veti introduce aici va fi vizibil doar pentru dumneavoastra si persoana interpelata.

De retinut : Acest serviciu este gratis, va rugam apreciati efortul depus si pastrati decenta. Userii ce isi ”prezinta” zonele intime pe canalul #Romania, vor primii ban. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Termenii si conditiile.

Extinde chat pe toata pagina

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *