Chat Covasna

Chat Covasna, Chat Online cu fete si baieti din Covasna, Chat Online Covasna, Chat din Covasna, fete Covasna, Chat cu fete din Covasna, Chat cu baieti din Covasna

Chat Covasna, Chat Romanesc cu fete si baieti din Covasna

Bine ai venit pe Chat Covasna, Chat Online cu fete si baieti din Covasna, Intalniri online cu femei si barbati din Covasna

Pentru o buna ambientare in Comunitatea noastra de chat fetele si baietii sau cu femei si barbati din Covasna ne-am gandit sa facem un mic tutorial pentru toti cei care intra pe acest Chat Covasna, atat pentru fete cat si pentru baieti.

Despre Covasna – Covasna este un județ în regiunea Transilvania si se află situat în centrul României. Județul Covasna se învecinează în est cu județul Bacău și județul Vrancea, in sud-est cu județul Buzău, în sud-vest cu județul Brașov iar in partea de nord cu județul Harghita.

 

Chat Covasna, Chat Online cu fete si baieti din Covasna, Chat Online Covasna, Chat din Covasna, fete Covasna, Chat cu fete din Covasna, Chat cu baieti din Covasna
In primul rand, cititi mesajul de intampinare si observati daca e vreo regula speciala pe care ar trebui sa o respectati (ex : nu injurati). Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa scrieti un mesaj de genul »Salut tuturor ! » (apoi, evident, apasati ENTER). Si in lumea reala e politicos ca atunci cand intrii intr-o camera cu oameni sa saluti. Nu va speriati daca nu va raspunde numeni, poate nu au chef sau au adormit sau…nu, asta nu ar putea face, nu au avut timp sa cumpere prezervative. Si totusi, daca tot nu primiti nici un raspuns, puteti sa :

  • Adresati un mesaj in camera de genul « va rog sa ma ajutati ». Aveti mari sanse sa intrati in discutie cu cineva punand o intrebare politicos.
  • •Adresati un mesaj in camera catre cineva anume. Adica scrieti numele respectivei persoane urmat de un semn (de obicei « > » fara ghilimele) si apoi mesajul. La fel, bunul simt este obligatoriu.
  • •Adresati un mesaj pe un canal privat catre cineva anume. Pentru a face asta dati dublu-click pe numele lui in lista din dreapta si se va deschide o fereastra ca cea a camerei, dar textul pe care il veti introduce aici va fi vizibil doar pentru dumneavoastra si persoana interpelata.

 

 

De retinut : Acest serviciu este gratis, va rugam apreciati efortul depus si pastrati decenta. Userii ce isi ”prezinta” zonele intime pe
canalul #Romania, vor primii ban. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Termenii si conditiile.

 

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *