Chat Borsec

Chat Borsec, Chat Online cu fete si baieti din Borsec

Bine ai venit pe Chat Borsec, Chat Online cu fete si baieti din Borsec, Intalniri online cu femei si barbati din Borsec

Pentru o buna ambientare in Comunitatea noastra de chat fetele si baietii sau cu femei si barbati din Borsec ne-am gandit sa facem un mic tutorial pentru toti cei care intra pe acest Chat Borsec, atat pentru fete cat si pentru baieti.

Despre Borsec – Borsec este o veche statiune (cunoscuta din 1804), deschisa tot timpul anului, cu numeroase izvoare de ape minerale carbo-gazoase, sau continand calciu, magneziu. La Borsec exista instalatii pentru bai fierbinti in cada sau bazine acoperite cu ape minerale carbonate, izvoare de ape minerale pentru cura interna, aparatura pentru electroterapie si hidroterapie, instalatii pentru bai cu ierburi, impachetari cu parafina, sali de gimnastica.

Chat Borsec, Chat Online cu fete si baieti din Borsec, Chat Online Borsec, Chat din Borsec, fete Borsec, Chat cu fete din Borsec, Chat cu baieti din Borsec

In primul rand, cititi mesajul de intampinare si observati daca e vreo regula speciala pe care ar trebui sa o respectati (ex : nu injurati). Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa scrieti un mesaj de genul »Salut tuturor ! » (apoi, evident, apasati ENTER). Si in lumea reala e politicos ca atunci cand intrii intr-o camera cu oameni sa saluti. Nu va speriati daca nu va raspunde numeni, poate nu au chef sau au adormit sau…nu, asta nu ar putea face, nu au avut timp sa cumpere prezervative. Si totusi, daca tot nu primiti nici un raspuns, puteti sa :

  • Adresati un mesaj in camera de genul « va rog sa ma ajutati ». Aveti mari sanse sa intrati in discutie cu cineva punand o intrebare politicos.
  • •Adresati un mesaj in camera catre cineva anume. Adica scrieti numele respectivei persoane urmat de un semn (de obicei « > » fara ghilimele) si apoi mesajul. La fel, bunul simt este obligatoriu.
  • •Adresati un mesaj pe un canal privat catre cineva anume. Pentru a face asta dati dublu-click pe numele lui in lista din dreapta si se va deschide o fereastra ca cea a camerei, dar textul pe care il veti introduce aici va fi vizibil doar pentru dumneavoastra si persoana interpelata.

 

 

De retinut : Acest serviciu este gratis, va rugam apreciati efortul depus si pastrati decenta. Userii ce isi ”prezinta” zonele intime pe
canalul #Romania, vor primii ban. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Termenii si conditiile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *