Chat Apropo

chat apropo, chatapropo, apropo chat, apropochat, noul chat apropo, vechiul chat apropo, noul apropo chat, vechiul apropo chat, chat romnesc

Noul Chat Apropo vs. vechiul Apropo Chat

Apropo Chat, cel mai popular chat online romanesc. Noul chat Apropo, vechiul chat Apropo si raposatul Apropo chat, cel mai tare chat din Romania.

A trecut ceva timp de cand a inceput „batalia virtuala” dintre Noul Chat Apropo vs. vechiul Apropo Chat. Si pot spune ca, fara doar si poate, m-am amuzat enorm privind din afara acest mic „razboi” pentru castigarea de useri pentru chatul fiecaruia. De ceva timp, echipa care se ocupa de site-ul ApropoTv si automat de vechiul chat Apropo, satui de discutiile si razboaiele virtuale dintre sau inspre operatori, au decis sa inlature sectiunea chat de pe pagina lor. La inceput, apele erau tulburi precum si judecata unora dintre operatorii de atunci.

In acel moment, se formasera mai multe tabere, voi incerca sa nu dau nume sau nickuri deoarece nu vreau sa le fac publicitate. Insa ii vom identifica precum cei ce erau cu Iris, cei impotriva lui Iris si cei care vroiau sa profite de toata aceasta situatie, precum hienele pe anumite animale bolnave sau suferinde. Insa in lumea animalelor, este legea junglei. In lumea oamenilor, la fel. De aici, au pornit inregistrarile de domenii ce contineau cuvintele chat si apropo.

Vechiul Chat Apropo

Cel mai tare, mi s-a parut insa un tip cu nickul Darius, care intr-o perioada a fost lasat sa-si faca mendrele si pe serverele noastre. Care a inceput sa cumpere de cati bani a avut el disponibili, domenii ce contineau cuvintele mai sus citate. Le-a mai cumparat si cate o gazduire si a inceput omul sa cuvinte aruncate despre chat si apropo. Nu dupa mult timp, el fiind un tip istet, le-a vandut altor „hiene” ce vroiau sa profite de ceea ce era cel mai mare chat online romanesc. Este adevarat, ca cei de la Desirenet nu s-au uitat in stanga sau in dreapta, cand au gasit siteuri pe prima pagina Google, la cuvinte precum chat romanesc sau chat Apropo. Pentru ei, conteaza doar numarul mare de utilizatori, fara sa se intereseze ca printre ei sunt multi „nelistiti”

Noul Apropo Chat

Astfel, astazi cand tastam Apropo Chat vor aparea vreo douazeci si ceva sau poate chiar mai multe siteuri, insa dintre ele doar trei sau patru duc pe serverul unde se afla Iris.

Acum ramane ca voi singuri sa decideti pe care chat sa intrati si pe care va veti simti mi bine. Mie-mi place mai mult tipul de chat cu webcam si microfon, insa este doar umila mea parere.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *