Chat Alb Online

Chat Alb, Chat Alb Romanesc, Chat Alb Online

Chat alb, Chat Romania, Chat cu Web, Chat Online Romanesc

Intra pe

Chat alb, Chat Romania, Chat cu Web, Chat Online Romanesc

cea mai mare comunitate de chat cu fete si baieti din Romania te asteapta.

Chat alb, Chat Romania, Chat cu Web, Chat Online Romanesc

Utilizand Chat alb, Chat Romania, Chat cu Web, Chat Online Romanesc puteti sa descoperiti dragoste, pasiune, romantism, si posibilitatea de a cunoaste persoane noi si de a crea noi prieteni!

Daca, in urma unei mici analize, realizezi ca pe lista ta nu ai prea multi prieteni sau cunostinte, daca ti se pare ca oamenii te evita uneori, nu te includ in gasca lor si nu-si doresc sa iasa cu tine, probabil nu stai prea bine la capitolul socializare si trebuie neaparat sa accesezi acest chat alb.

Camera de chat sau canalul de chat este public si ar putea fi asimilat cu o camera reala care are 2 usi: una pentru a intra si alta pentru a parasi camera.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa cunosti cat mai multi oameni si sa-ti faci noi prieteni pe cel mai mare Chat Online Romanesc:

Majoritatea oamenilor merg la scoala sau au slujbe destul de stresante pentru a-si aminti de asta si in timpul liber. Oamenii intra pe Chat Romania sa se distreze pentru a uita de munca, asa ca de ce sa vorbesti tot despre asta?

In continuare puteti sa va famililarizati cu felul in care se poate folosi Chat-ul.

1. Pentru inceput trebuie sa va alegeti un NUME (oricare doriti) dupa care apasati “Conecteaza”

2. In momentul in care Chat cu Web Live s-a incarcat, aveti posibilitatea de a selecta daca vreti sau nu ca Webcam-ul dumneavoastra sa fie activ.

3. Puteti alege ca Webcam-ul sa fie ACTIV, iar orice persoana care foloseste Chat cu Web, va putea sa va priveasca si sa va auda (Chat-ul are si SUNET). In acel moment Camera Web a dvs se va porni si va puteti vedea intr-o fereastra ce se deschide.

4. Daca NU doriti ca persoanele de pe Live Chat sa va poata privi, alegeti varianta “OPRESTE WEB”

5. Pentru a vorbi pe Canalul principal al Chat-ului, scrieti cuvintele in spatiul de jos, apoi apasati “ENTER” sau click pe “TRIMITE”

6. Pentru a vorbi cu o persoana in PRIVAT, click pe numele persoanei, si apoi “CHAT” – se va deschide o fereastra unde puteti sa discutati fara sa vada altcineva discutia dvs.

7. Pentru a vedea o persoana Live, aceasta trebuie sa aiba Camera Web Activa, moment in care in dreptul numelui persoanei, va aparea o poza cu simbolul unui Web Cam. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe acel simbol si veti avea acces la Camera Web a persoanei, fara restrictii.

8. Ca un ultim sfat, pentru a evita sa fiti banati (sa vi se interzica accesul pe Video Chat) va rugam sa nu folositi cuvinte vulgare, jigniri, injurii sau reclame de orice fel.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *