Cele mai populare canale de chat

Cel mai bun chat online romanesc, cel mai bun chat romanesc, cel mai bun chat, romanesc, chat online, chat online romanesc, cel mai bun chat, chat apropo, chat romanesc, chat romania, chetuieste, radioclick chat, romania chat, cel mai bun chat online, Cele mai tari Chat-uri Romanesti, Top Chat Romania, Top Chat Online,

Cele mai populare canale de chat

Iata in acest articol ne-am gandit sa propunem pentru cei care nu stiu care sunt Cele mai populare canale de chat romanesc cu web sau fara.

Desi sunt sigur ca multi dintre voi deja stiu cum sa afle lista de canale, indiferent de aplicatia pentru chat pe care o foloseste. Asadar fie ca intri de pe mirc, fie ca intri cu aplicatia java, fie ca intri cu aplicatia mibbit, fie ca folosesti chatul flash de pe lightirc daca scrii comanda /list ti se vor arata canalele de chat in functie de numarul utilizatorilor la acea ora. Pentru aplicatia lightirc ar mai fi o solutie chiar in Menu, unde sunt mai multe comenzi printre care si „Listeaza toate canalele”.

O sa transcriem aici cele mai populare canale de chat romanesc si pentru cei care nu au dat comanda si sunt totusi curiosi care sunt aceste canale:

  1. #Romania – este fara doar si poate canalul cel mai popular canal. Aici se pot purta discutii generale, despre stirile zilei, despre ce anume se mai intampla in Romania, despre cum suntem reprezentati in lume de echipele romanesti de fotbal, despre diferite retete de mancare, despre diferitele soiuri de vinuri romanesti sau straine si multe altele …
  2. #RadioClick – Radio Click Romania nu este doar un radio ..este un loc in care buna dispozitie isi da mana cu prietenia ..un loc in care toti membrii echipei incearca sa ne daruiasca un zambet in viatza asta in care cu greu ne mai multumeste ceva ..este dovada vie ca ..unora inca le mai pasa de noi ..recomand cu caldura acest post de radio ..veniti alaturi de noi ..cu sigurantza nu va veti mai simti singuri ..
  3. #Trivia – Trivia este o noțiune folosită în mod obișnuit pentru a desemna un concurs de cultură generală, bazat pe întrebări și răspunsuri relativ simple ca formulare. Jocul nostru de trivia online are peste 20.000 de intrebari. Pe acest site de chat te poti intrece cu alti jucatori dn Romania sau strainatate la Trivia Online, un joc care-ti provoaca cunostintele generale.
  4. #Scrabble – Scrabble este un joc pe chat online romanesc, un joc de cultura generala cu o multime de intrebari din toate domeniile si foarte simplu de jucat: robotul afiseaza cateva litere iar noi trebuie sa face cat mai multe cuvinte de minim 4 litere in maxim 60 de secunde.
  5. #Chetuieste – Cea mai mare comunitate de chat cu web in care poti intalni fete frumoase, baieti simpatici si un radio online cu cea mai buna muzica. In Comunitatea noastra aveti posibilitatea sa vizualizati/postati fotografii, videoclipuri, sa va faceti prieteni, sa comentati poze si filmulete si multe altele alaturi de sute de utilizatori deja inregistrati in comunitatea noastra.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *