Cele mai hilare anunturi de matrimoniale

Cele mai hilare anunturi de matrimoniale

Sa radem putin cu Cele mai hilare anunturi de matrimoniale puse de unii pe net. Cele mai bizare anunturi matrimoniale, anunturi gratuite on line pentru intalniri online, femei, matrimoniale, relatii, prietenie, anunturi de matrimoniale on line, facute pe diverse site-uri de matrimoniale:

Spion sub acoperire – 29 ani, vreau sa cunosc doamna intre 18-30 ani pentru o relatie romantica si de durata. Nu te obosi sa imi scrii, stiu unde locuiesti.

Domn frumos, nu foarte sanatos, care nu poate sa isi permita decat numarul standard de caractere pentru anunt. Sunt inteligent, bun, sensibil si doresc doamna draguta si romantica pentru relatie serioasa.

Si idiotii au nevoie de iubire – Daca iti place sa intri la cinematograf dupa ce filmul a inceput, sa arunci cu obiecte de mobilier prin casa si sa te uiti prin gaura cheii la prietenii tai care sunt in baie, avem deja trei lucruri in comun. Hai sa ne intalnim si sa aflam ce alte parti negative avem in comun.

Dezechilibrat din punct de vedere financiar – datorez tuturor bani. Daca nu esti unul dintre creditorii mei as vrea sa te intalnesc. Suna-ma tu, ca nu mai am credit pe cartela.

Un anunt in presa texana: ‘Doresc mariaj cu vaduva unui barbat condamnat la moarte pentru crima. Numai in acest caz sunt sigur ca sotia nu-mi va scoate ochii mereu cu bunele calitati ale primului ei barbat’.

Un consiliu bisericesc a publicat in ziarul ‘Die Welt’ urmatorul anunt: ‘Cautam pentru pastorul nostru, in varsta de 30 de ani, avand inaltimea 1.80, aspect fizic placut, simpatic si muncitor, o Eva draguta, inteligenta, muncitoare, in varsta de peste 20 de ani, care sa stie sa-l convinga ca este mai bine sa fie casatorit’.

In urma unui pariu, o doamna din Londra a publicat urmatorul anunt intr-un ziar de mare tiraj: ‘Sot de vanzare, de categoria a doua, cu aspect fizic placut si fara par alb’. Nimeni nu a raspuns anuntului, iar doamna a castigat pariul.

In revista franceza ‘Gastronomie’ s-a publicat urmatorul anunt: ‘Tanara doamna, salariata, foarte buna calareata, joaca tenis si practica iahtingul, stie sa conduca automobilul si este foarte culta, cauta pentru casatorie un tanar simpatic care stie sa gateasca’.

 

Un jurnal din Italia, a publicat urmatorul anunt: ‘In vederea casatoriei, doresc sa intru in legatura cu o tanara fata intre 22 si 24 de ani, persoana agreabila, care sa cante la pian si sa nu posede permis de conducere’

 

O sa mai cautam si alte perle de pe siteuri de matrimoniale si vi le vom propune pentru a va lumina ziua.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *