Cele mai folosite minciuni pe un site de chat romanesc

Cele mai folosite minciuni, site de chat, romanesc, chat romanesc, chat online, chat online romanesc, Cele mai folosite minciuni pe un site de chat romanesc

Cele mai folosite minciuni pe un site de chat romanesc

Vazand ca suntem cel mai popular chat online din Romania, ne-am gandit sa facem impreuna cu utilizatorii, un articol cu cele mai folosite minciuni pe un site de chat romanesc.

Cand vine vorba de chat online in general, atat majoritatea femeilor cat şi cea a barbatilor, au tentinta de a minti în egala masura. Asta fara sa fiu catalogat misogin de catre unul sau altul si fara sa generalizez. Astfel, ne-am hotarat sa facem un sondaj, fara ca utilizatorii nostri sa stie, in care sa intrebam mai multe persoane secretele lor.

O sa incep, contrar asteptarilor cuiva, cu barbatii. Acestia omit să spună adevarul atunci când vorbesc despre job-ul lor, despre înălţime şi greutate sau despre vârsta lor reală. Atunci cand i-am intrebat de ce fac acest lucru, cei care au răspuns sondajului propus au spus că prefera sa-si creeze o imagine diferita de cea reala. Cel putin, ca prima impresie. As putea continua cu d

In ceea ce priveste minciunile spuse de femei, acestea mint cand vorbesc despre varsta lor şi despre locatie. Spre deosebire de barbati, ele, nu mint la fel de mult atunci cand vine discutia despre starea civila. Dar totusi, o ascund si ele, la inceput.

Top minciuni spuse de barbati

Iata ce le este rusine sa dezvaluie atunci cand un barbat comunica cu o femeie pe un chat online romanesc:

1. Starea civila;

2. Locul de munca;

2. Aspect fizic;

4. Venit financiar;

5. Inaltime.

Top minciuni spuse de femei

Iata si cele 5 lucruri pe care femeile omit sau nu-si doresc sa dezvaluie pe un site de chat online romanesc. Celn putin, nu de la primele intalniri.

1. Aspect fizic;

2. Varsta;

3. Locatie;

4. Starea civila;

5. Venit financiar.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *