Ce muzica se asculta in 2018? Radio Click Romania

Ce muzica se asculta in 2013? Radio Click Romania

Ce muzica se asculta in 2013? Radio Click Romania

Ce muzica se asculta in 2013? Radio Click Romania

Am ajuns si in anul 2013. Pe piata muzicala apar tot feluri de melodii mai mult sau mai putin reusite. Ce se asculta in 2013 ? Uite cateva sugestii in functie de momentele saptamanii.

Daca e luni dimineata si trebuie sa mergem la serviciu ne-ar prinde bine o melodie Hip-Hop”, cu mesaj gen ,,Vreau sa va doara , Parazitii. Dar incet incet ne calmam si ne resemnam Urmeaza o noua saptamana de munca.

Marti, zi cu ghinion, ar fi bine sa ascultam ceva muzica gen mai soft. Muzica blues e o alternativa care ne mai relaxeaza si ne ajuta sa trecem peste nervii sefului, care vrea din ce in ce mai mult de la noi.

Miercuri, mijlocul saptamanii e un moment critic. Suntem nostalgici si ar prinde bine un Elvis Presely sau un UB 40. Joi parca ne revine o speranta in suflet si-ar merge muzica pop romaneasca, ultimele melodii scoase de Andra, Smiley sau Inna. Vineri e o zi frumoasa, se intrevede weekendul si abia asteptam sa plecam acasa. Ajunsi acasa obosti dupa o saptamana grea dam drumul in surdina la o muzica de relaxare si adormim.

Sambata mergem la vreo petrecere si binenteles ca ascultam muzica de petrecere sau muzica de pahar si in general orice gen de muzica care sa mearga cu un mic si o berica.

Duminica ne trezim tarziu, mancam bine si ne odihnim si asteptam cu infrigurare o noua saptamana de munca.

Prin cautarile noastre am gasit un radio care sa ne indeplineasca toate aceste cerinte, se numeste Radio Click Romania.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *