Ce faci atunci când ti-e dor?

Ce faci atunci când ti-e dor?

Cand ti-e dor de cineva, nu inchide ochii… o sa-ti fie si mai dor!!

De obicei cand iti este sete, te duci si iti iei ceva de baut, cand iti este foame , te duci si iti iei ceva de mancat, cand iti este somn , te duci si ….. dar ce faci atunci cand iti este dor de cineva si nu poti sa te duci, sa suni, sa… sau sa….. ?

Închizi ochii, pur şi simplu? De ce? Ca să vezi dacă mai stau încă ascuns sub pleoapa ta dreaptă? Îţi musti uşor buzele, ca şi cum… aş face eu asta? Sau poate… îţi mângâi uşor fruntea să vezi dacă sărutul meu e încă acolo? Ce poţi să faci atunci când mi-e dor? Mă poţi auzi? Mă poţi visa? Să te visez cu aceiaşi ochi cu care te-am privit prima dată? Poţi dormi ştiind că visele tale sunt la mine în braţe? Ştii că inima ta e mult mai fierbinte în pieptul meu?

Dorul doare. E ca şi cum rămâi fără aer preţ de prea multe secunde. Dorul doare încet. Şi intens. Te face să simţi. Şi se declanşează atât de subit, de parşiv, de crud. Adulmeci un fir de parfum, o aromă, auzi o frântură de melodie, vezi o poză, un carusel, o carte, auzi un nume. Iar asta îţi dă peste cap clipa. Iar amintirile curg şi se amestecă nebun ca un uragan furios. Şi te îneacă, te sufocă, te lasă vlăguit şi fără putere.

Multi arunca vorbe in vant despre dor la orice pas. Spun oricarei persoana „mi-e dor”, dar au oare ei habar ce inseamna sa iti fie dor de cineva?

Deja cand spunem „mi-e dor”, il avem pe celalalt in minte, in suflet, este in noi. Ne este dor de cine ne este drag, de cel pe care il iubim, il dorim, il asteptam. Deci insasi exprimarea dorului, a dorintei de celalalt, ne face sa fim impreuna cu el, sa ne gandim la el, sa ne amintim momente petrecute impreuna. Uneori chiar ne dam seama ca suntem indragostiti cand simtim ca ne e dor de celalalt, ca o zi e prea lunga pentru a nu-l vedea, ca numaram clipele pana cand ne vom saruta din nou.

 

 

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *