Catalin Botezatu nu vrea operatii estetice

Catalin Botezatu nu vrea operatii estetice

Catalin Botezatu nu vrea operatii estetice: „Nu trebuie sa fim ca niste masti!”

Catalin Botezatu isi ingrijeste tenul printr-o serie de tratamente minim-invazive, insa refuza sa isi faca operatii estetice, chiar daca are de suferit din pricina inaintarii in varsta. El se declara insa de acord ca femeile sa recurga la aceste interventii, insa cu moderatie. „Nu trebuie sa fie vulgar si sa arate ca o rata”, spune el….

Catalin Botezatu se poate lauda cu un ten de apreciat la cei 45 de ani ai sai. Desi ridurile nu au ezitat sa ii brazdeze pe alocuri tenul, din pricina stresului si al programului zilnic incarcat si a noptilor nedormite, designerul are grija sa combata trecerea timpului cu o serie de tratamente de ultima generatie.

Este vorba de terapia Dracula (injectari cu propriul sange purificat si imbogatit cu substante hranitoare) si de un nou tratament bazat pe celule stem de oaie. Acestea au rolul de a-si hidrata si rejuvena tenul, ajungand sa aiba chiar efect de lifting.

Botezatu sustine ca nu ar recurge la operatii estetice, chiar daca inaintarea in varsta l-ar putea pune pe ganduri. El nu este de acord ca barbatii sa faca asa ceva.

„Eu nu as face operatie estetica indiferent cat de rau m-as sifona si as imbatrani. E adevarat ca, poate, datorita jobului pe care il am, sunt si trebuie sa fiu tot timpul un exemplu pozitiv, dar cred ca la un barbat ridurile de expresie si parul grizonat pot deveni la un moment dat niste chestii sexy. Nu cred ca trebuie sa ne operam, sa fim ca niste masti, noi, barbatii.

Recomand doar tratamentele de intretinere a pielii si de prevenire a imbatranirii, gen terapia ”Dracula” sau acea terapie noua, care vine tot din SUA, cu niste celule stem de la o oaie foarte smechera”, a declarat el la ”Draga mea prietena” (Kanal D).

Cu toate acestea, in viziunea lui, femeile pot recurge la astfel de interventii, insa cu moderatie, pentru ca altfel ar ajunge sa arate precum „ratele”.

„Doamnele au liber la sani, la tot felul de silicoane, botoxuri, la orice pentru ca, daca nu ati face asta, nu ati fi voi. Sunt sigur ca cele care apeleaza la astfel de operatii o fac in primul rand pentru propriul confort si pentru barbatii din viata lor. Dar daca vezi o femeie cu buzele ca doua basti normal ca e penibil. Eu sunt de acord sa iti pui botox, dar sa fie usor senzual, nu vulgar, ca o rata, dar acum fiecare face ce vrea”, a mentionat el.

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *