Cat valoreaza reţeaua de socializare Twitter?

Dating Online, Despre Intalniri Online, dating, intalniri online, intalniri, online, socializare, barbatii, femeile, utilizator, virtual, romania, chat, calculator

Cat valoreaza reţeaua de socializare Twitter?

Reţeaua de socializare Twitter a fost evaluată de către unul dintre acţionarii companiei în urcare cu 10% faţă de o estimare anterioară, iar evoluţia indică aprecierea titlurilor înaintea unei posibile listări.

Cum se mai socializeaza in 2013, facebook, twitter, videochat, chetuieste, retea sociala, socializeaza, socializare,

<strong>Despre Twitter </strong> Cuvântul twitter este un cuvânt englez cu traducerile pălăvrăgeală, agitație, freamăt. Desemnează atât un sit web fondat în 2006 care permite scrierea și transmiterea de mesaje de maxim 140 caractere (litere) prin Internet, cât și compania care oferă acest serviciu de tip „rețea socială”. Este uneori descris ca fiind „SMS-ul Internetului”. Nu este clar care este numărul utilizatorilor, deoarece compania twitter nu-l face public, dar se estimează că în 2008 au fost circa 4-5 de milioane, iar la mijlocul lui 2009 circa 20-25 de milioane de utilizatori

Cu toate ca la noi nu este la fel de populara, in America, reteaua de socializare Twitter este folosita mult mai intens de celebritatile care doresc sa socializeaze, acestia avand chiar milioane de „follower”-i. Ce este si mai interesant, urmatoarele cupluri celebre isi trimit chiar si declaratii de dragoste cu ajutorul acestui site, largind granitele vietii personale.

GSV Capital Corp deţine 1,9 milioane de acţiuni Twitter evaluate la 35,2 milioane de dolari, circa 18,5 dolari pe acţiune, arată un document transmis bursei americane de companie. Luând în calcul un număr de 530 de milioane de acţiuni, valoarea Twitter s-ar situa la circa 9,8 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Valoarea reţelei de socializare se află în creştere, ca urmare a creşterii veniturilor din publicitate şi a apropierii unei posibile listări. În ianuarie, Twitter a fost evaluată la circa 9 miliarde de dolari de către un fond de investiţii administrat de Blackrock.

Fondul a raportat active de 254 milioane de dolari în martie. Pachetul de acţiuni Twitter reprezintă cea mai mare investiţie pentru GSV, reprezentând 14% din acţiuni.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *