Cat de des spui te iubesc?

pian, Cat de des spui te iubesc, romania, love, dragoste, intalniri, online

Cat de des spui te iubesc?

Spuneţi cât mai des „Te iubesc!”

pian

Aceste 2 cuvinte au capacitatea de a oferi mai mult decât îţi imaginezi într-o relaţie de cuplu. Poate că eşti genul de persoană căreia îi este mai greu să-şi mărturisească sentimentele, dar trebuie să ştii că cu un simplu „te iubesc”, îţi asiguri relaţia cu confort şi intimitate.

Nu trebuie să ai niciun secret faţă de partenerul tău, pentru că asta înseamnă trădare. Într-o relaţie în care partenerii se iubesc cu adevărat, secretele nu-şi au locul. Chiar şi atunci când îţi cumperi o pereche de pantofi mai scumpi din bugetul comun, dar îi zici partenerului că i-ai luat la reducere, e un semn clar de trădare. Nu uita că secretele ies întodeauna la iveală. Dacă nu s-a supărat prima dată pe tine, nu înseamnă că nu o va face altă dată.

Comunicarea şi încrederea sunt pilonii pe care se bazează o relaţie. Vorbiţi despre orice, important este să o faceţi. Nu-ţi evita iubitul chiar dacă ai avut o zi foarte grea la muncă, supărările se adună şi într-o zi poţi să pierzi persoana iubită fară să cunoşti măcar motivul.

Atunci când iubitul tău face mâncare sau curat, laudă-l! Acest lucru demonstrează că ţine mult la tine. Dacă îl vei ignora, nu-ţi va mai face niciodată surprize, iar dacă tu îl vei lăuda, te va lăuda şi el.
Atâta timp cât are acasă de toate, nici bărbatul şi nici femeia nu va călca strâmb, chiar dacă tentaţiile vor exista. Nu îţi pierde latura amuzantă şi sexy. Dacă s-a întâmplat deja, recupereaz-o prin lenjerie sexy, jucării, etc.

Nu trebuie să te apropii mai mult decât trebuie de vre-un coleg de birou, conştientă fiind de faptul că acesta te place. Fii precaută în vacanţele petrecute fără partener şi evită discuţiile de pe net cu persoanele necunoscute care te cuceresc prin comentarii spumoase.

Acestea fiind spuse, e atât de greu să ţii partenerul doar lângă tine?

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *