Când dragostea circulă pe sens interzis

unic

Când dragostea circulă pe sens interzis

Prietena ta tocmai s-a îndrăgostit, iar iubitul ei e expresia perfectă a tuturor calităţilor masculine. Fericirea lor e de neştirbit, cu atât mai mult cu cât te-au cooptat şi pe tine în al lor „împreună”. Ea e alături de tine, tu nu te mai lupţi cu sentimentul că iubitul ei ţi-a furat-o, iar momentele petrecute în trei sunt de-a dreptul demenţiale. Ce faci însă când realizezi că timpul petrecut cu el devine mai preţios decât cel în compania ei, iar gelozia ta începe să îşi schimbe în mod nefericit direcţia?

unic

Să te îndrăgosteşti de iubitul celei mai bune prietene poate fi la modă la Hollywood, dar ar trebui să fie cu totul interzis în viaţa ta. Dacă în filmele romantice eroina îşi găseşte întotdeauna fericirea în braţele alesului ei, în timp ce prietena se dovedeşte a fi o scorpie fără pereche sau pur şi simplu incompatibilă cu el, în viaţa reală, lucrurile satu cu totul altfel. Să cazi în mrejele unei pasiuni de necontrolat pentru cel care, teoretic, al trebui să îi aparţină amicei tale e dureros şi te va umple de remuşcări şi regrete. Iar atunci când privirile tale rătăcite regăsesc acelaşi interes în ochii lui, iar neputinţa de a sta departe unul de celălat e covârşitoare, durerea se va transforma în tragedie.

În cazul în care concluziile tale oscilează spre „foc, dar de stins cu apă de ploaie”, cel mai bine ar fi să te retragi, o vreme, până ce îţi vei potoli impulsurile. Rămâne să alegi dacă îi vei explica sau nu prietenei tale sursa răcelii. În cazul în care vei urma calea plină de piedici a sincerităţii, e bine să fii conştientă că poate deveni ultraprotectoare cu dragostea ei şi că va uita cu greutate „semitrădarea ta”. De partea cealaltă, dacă taci, pregăteşte-ţi câteva scuze bune; e foarte probabil să devină suspicioasă şi să insiste, pentru a afla ce se ascunde în spatele deciziei tale.

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *