Avantajele si dejavantajele acestui chat romanesc

Avantajele si dejavantajele acestui chat romanesc, chat romanesc, site de chat, chat online romanesc, site de chat romanesc

Avantajele si dejavantajele acestui chat romanesc

Anis ne propune in acest articol care sunt avantajele si dejavantajele acestui chat romanesc, care este cel mai mare site de chat online romanesc.

Avantajele si dejavantajele acestui chat romanesc, chat romanesc, site de chat, chat online romanesc, site de chat romanesc

In acest articol vreau sa va prezint chatul cu avantajele si dezavantajele lui (asa cum l`am inteles eu), pe acest site de chat romanesc. De la inceput voi specifica ca eu doresc ca voi sa folositi cat mai mult si mai des aceasta pagina pentru a va distra, pentru a pastra discutii pe diferite teme si nu in ultimul rand pentru a cunoaste persoane noi.

Despre chat – Chatul inseamna „comunicare”. Este vorba de comunicarea intre doua sau mai multe persoane online.
Toti utilizatorii isi pot alege un nick`name, o parola fie inregistrandu-le, fie nu. Chatul este impartit in mai multe „camere” cu diferite teme, in aceste camere poate intra oricine si se poate alatura discutiilor pe main. Aceste camere sunt supravegheate de „operatori” care, dispun de anumite drepturi si care pot exclude persoanele care Nu se conformeaza regulamentului, pentru ca exista si un regulament :).

De cele mai multe ori se formeaza grupuri de prieteni care intra regulat si care discuta, organizeaza intalniri, joaca scrabble, trivia etc. In general, pe un chat romanesc oamenii sunt mai deschisi, uita de complexe, nu mai sunt timizi si isi pot spune parerile si opiniile fara nici un fel de ezitare. Un echilibru intre real si virtual totusi trebuie sa existe. Nu trebuie sa neglijam familia, prietenii, serviciul si tot ceea ce este legat de viata reala.

Anonimatul poate fi in acelasi timp un avantaj dar si un dezavantaj. In lumea virtuala poti fii oricine, toate fetele sunt frumoase si baietii cei mai crai din cati au existat vreodata. Certurile le putem evita ascultandu-l pe celalat si daca consideram ca nu a fost suficient de inteles, il putem ruga sa ne explice ce a vrut de fapt sa zica.

Atat in real cat si in virtual, exista reguli. Ele sunt simple si tin de educatia fiecaruia dintre noi.

Nu e ceva rau sa saluti cand intri in chat, pentru ca intalnesti „persoane”, nu e ciudat sa NU injuri (injurand si vorbind neadecvat poti fii sanctionat de catre operatori cu kick, ban), reclamele de orice fel nu sunt permise ( este un site de socializare nu un site de cumparaturi etc), nickname-ul ales trebuie sa fie decent, sa te reprezinte :), folosirea emoticoanelor este acceptata pentru ca nu vedem mereu persoana cu care tastam si sentimente si sentimentele trebuie aratate intr`un fel :). Nu o sa ai parte de surprize neplacute daca respecti regulile mai sus mentionate, ci o sa dai de o gashca prietenoasa. Hai ca nu e gre. 😛 Va doresc succes !!!

Hai ca Nu e greu . 😛 Va doresc succes !!!

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *