Aroma iubirii pe retelele de socializare

Aroma iubirii pe retelele de socializare

Fie ca esti in cautarea unei intalniri online sau a unui flirt online citeste mai intai acest articol despre dating online.

Chiar dacă vrei să simţi aroma iubiri online… trebuie să ştii şi cum s-o faci!

În ultimul timp iubirea online a devenit un trend atât pentru tinerii năstruşnici, cât şi pentru persoanele mai în vârstă. Site-urile matrimoniale şi cele de socializare s-au adeverit a fi în multe cazuri marele cupidon care a unit multe destine… Pe lângă toate acestea trebuie să fii şi foarte prudentă atunci când vine vorba de persoane necunoscute şi de o iubire dincolo de ecrane.

După cum ştim una din opţiunile site-urilor matrimoniale şi de socializare este să înserezi mai multe detalii despre tine. Fii foarte atentă ce informaţii dai (adresa de acasă, numele complet şi datele mai personale în nici într-un caz nu trebuie scrise).

Însă pe cele care te decizi să le oferi e preferabil să fie reale. Acelaşi lucru este indicat să-l faci şi cu poza ta de profil. Fii cât mai sinceră şi încarcă o poză de a ta cât mai recentă… nu te minţi afişând o poză a unui fotomodel cu care ai vrea să semeni. Acest lucru va fi un dezavantaj pentru tine… când dnul X va descoperi că nu eşti nici pe departe fata din poză de care s-a îndrăgostit lulea. Chiar dacă ţi-a spus că adoră caracterul şi sufletul tău… fii sigură că el a pus un preţ bun pe fata din imagine. Aşa că la acest capitol fii cât mai naturală.

Orice profil chiar şi atunci când include informaţii reale, cel mai probabil este încoronat cu flori şi adevăruri spuse pe jumătate. Pentru a nu te simţi jignită şi minţită la sfârşit… învaţă să citeşti printre rânduri şi să nu crezi chiar toate “gogonelele” afişate acolo. Dacă scrie că e cel mai frumos şi sexy… fii sigură că mai are mult de muncit până a ajunge la perfecţiune. Dacă afirmă că e deştept şi ca el nimeni nu-i… probabil că niciodată în viaţa nu a muncit sau că are un job de 2 bani… pe care şi el îl urăşte.

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *