Ai obosit să te prefaci?

Ai obosit sa te prefaci? Jurnal de zi

Ai obosit să te prefaci? Jurnal de zi a unei persoane ce traieste zi dupa zi cu temerile sale. Chiar toti avem o masca?

Drumul lung începe de unde ai obosit… E bine să te laşi dus de vânt, atâta timp cât reuşeşti să te întorci.

Suntem inconjurati de oameni ce zambesc. Oare chiar sunt fericiti? E simplu  sa ii privesti zambind, parca te bucuri vazandu-i razand, parca zambindu-ti tie. Dar nici macar nu stim ca in spatele milioanelor de fete fericite se ascunde de fapt o avalansa de dureri vii. Probabil ca fiecare isi cauta motive de a zambi, de a ascunde de fapt durerea. Zambetul este masca pe care o purtam pentru a ne scuti de intrebarile celor carora nu le pasa de noi, ci doar se bucura de durerea noastra. Cu totii banuim ca o persoana isi poarta mereu zambetul pe buze doar pentru ca nu il poate purta in suflet.

Unii oameni iubesc cu adevarat, altii se ascund in spatele sentimentelor. Unii oameni traiesc fiecare clipa alaturi de o persoana, altii se indeparteaza usor.

Unii oameni zambesc pentru ca asta simt sa faca, altii zambesc doar ca sa-si ascunda durerea. Unii oameni iarta pentru ca nu vor sa piarda totul, altii nu iarta deloc.

Unii oameni viseaza cu ochii deschisi, pentru ca realitatea este prea dura, altii nu au curajul sa inchida ochii. Unii oameni spera, altii au omorat de mult sperantele. Unii oameni isi construiesc povesti, altii doar le citesc. Unii oameni plang de dor, altii nu indraznesc sa o faca. Unii oameni mint ca sa nu raneasca, altii spun adevarul, din acelasi motiv.

Unii oameni sunt fericiti pentru ca traiesc, altii s-au stins deja. Unii oameni au curaj sa mearga mai departe, altii sunt doborati de cuvinte. Unii oameni respira, dar nu traiesc cu adevarat, altii inspira si expira in trupul altcuiva.
Unii oameni sunt majoritatea, altii sunt doar o aparenta. Unii oameni sunt esenta, altii sunt doar restul.

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *