Afla cum sa abordezi cu succes o tipa in mediul online

noi

Afla cum sa abordezi cu succes o tipa in mediul online

Probabil ca ti s-a intamplat deja. Faci o plimbare in mediul online  si prin reteaua de prieteni ai unui prieten remarci o tipa interesanta.

noi

In cazul in care poate fi abordata prin mesaje private nu e nevoie sa o adaugi ca prieten. Daca nu poate fi abordata prin mesaje private, adaug-o intai ca prieten pentru a avea acces la aceasta optiune de comunicare cu ea.

Apoi, lucrurile sunt destul de simple. O cheama Ioana? Trimite-i un mesaj privat in care-i spui doar “Buna, Ioana”. O cheama Cristina? Ii trimiti mesajul “Buna, Cristina”.

Atat, nimic mai mult.

Indiferent ca il “rostesti” in scris sau il rostesti prin viu grai, numele unei femei este cantec pentru urechile acesteia.

Nu rata ocazia ca macar in primele faze ale interactiunii sa-i spui pe nume. Asta nu inseamna sa abuzezi si sa deschizi fiecare enunt cu numele ei, ci doar sa-l introduci din cand in cand in discutie.

Dupa cum ai vazut mai sus, acel “Buna” este urmat si de prenumele ei.

Prima explicatie ai aflat–o mai sus: orice persoana este incantata sa-si auda sau sa-si vada scris numele. E inclusiv o chestiune care leaga comunicarea, apropie partenerii de discutie.

Apoi, prezenta numelui ei in mesaj are sanse sa-i starneasca un pic de curiozitate. Este posibil sa se intrebe cine esti, pentru ca astfel de abordari poate sugera faptul ca o cunosti si ca ea ar trebui sa te cunoasca.

Felul in care va reactiona depinde de la femeie la femeie, dar, in linii mari, te poti astepta sa-ti raspunda tot cu un salut sau chiar sa te intrebe daca va cunoasteti.

Abordarea unei femei online – vestea proasta

Dupa cum stii aspectul fizic nu este cel mai important lucru pe care-l ia in considerare o femeie atunci cand judeca atractivitatea unui barbat.

Daca lucrurile ar sta asa, multi dintre membrii formatiilor de heavy metal, urati cu spume mai ales dupa standardele efeminate de astazi, ar fi virgini.

Partea proasta este ca intr-o singur privinta, aspectul fizic poate avea o importanta mai mare decat in mod obisnuit – atunci cand  abordezi o femeie online.

In astfel de situatii, pozele tale vor fi studiate si tu vei fi judecat si in functie de acestea. Adica inclusiv acceptul pentru adaugarea ca prieten ar putea sa fie dat in functie de poza de profil.

Spre deosebire de abordarile naturale, fata in fata, online comunici mult mai putine lucruri. Nu te poti folosi de zambet, de mimica, de o gramada de chestiuni atitudinale.

Prin urmare, alege pentru profil o poza care sa te avantajeze. E o chestiune necesara macar pana apuci sa deschizi discutia cu ea si sa devii interesant prin alte lucruri.

Abordarea unei femei online – vestea buna

Cand vine vorba de abordari online, concurenta este extrem de numeroasa, dar extrem de slab pregatita pentru un asemenea joc.

Majoritatea barbatilor care abordeaza o femeie pe net se pricep la acest lucru la fel de mult pe cat o balena se pricepe sa planteze ghiocei.

Unii pur si simplu au o imaginatie atat de redusa incat cred cu tarie ca un “Buna, papusa” in varianta agramata are forta unei replici destepte de agatat.

N-au avut niciodata succes cu astfel de abordari, n-au cunoscut in viata lor pe cineva care sa aiba success cu astfel de abordari si totusi insista pe aceasta cale.

Bucura-te cu bucurie mare pentru ca daca vei fi diferit de ei, vei fi perceput diferit si vei avea sansa de-a fi remarcabil prin simpla ta prezenta in discutie.

 

 

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *