Viata de zi cu zi pe un chat romanesc

Viata de zi cu zi pe un chat romanesc, chat romanesc, chat online romanesc cu web, chat online romanesc, chat online cu web, chat romanesc cu web, chat cu web

Viata de zi cu zi pe un chat romanesc

Anemona vine si-n aceasta saptamana cu un articol in atentia noastra a celor ce folosesc acest chat online romanesc cu web si microfon.

Viata de zi cu zi pe un chat romanesc, chat romanesc, chat online romanesc cu web, chat online romanesc, chat online cu web, chat romanesc cu web, chat cu web

Da buna cuviinta, aceea care arata stadiul civilizatiei la care au ajuns oamenii. Legea statului este obligatorie, buna cuviinta este voluntara. Legea statului nu ma obliga sa raspund la un salut sau sa socializez cu bun simt(fiind cazul nostru), dar faptele si atitudinea noastre si aici ma refer la cele care vadesc o aleasa purtare le datoram bunei-cuviinte, ale carei reguli le urmam de bunavoie, convinsi fiind ca asa e bine, asa e uman, asa trebuie sa se poarte oamenii intre ei chiar daca suntem intr-un mediu virtual.In spatele fiecarui nick se afla o persoana.

Aici pe acest mirific site am ocazia de a fi operator pe unul dintre cele mai indragite canale :#Romania, aici in limita bunului simt de dezbat subiecte sau lumea socializeaza, se distreaza, incearca sa se simta bine. De cele mai multe ori chiar se distreaza, bine-nteles sunt zile in care trebuie ca cineva (un nick…) sa strice distractie … rusine lor!

Da sunt operator si rezist in aceasta postura ingrata (parerea unora) de atata timp, pentru simplu fapt ca nu amestec sentimenele cu bunul mers al chatului, poate am pierdut prietenii frumoase, cine stie? Eu cred ca am o idee despre ce inseamna Comunitate si de aceea am si ramas aici. Si voi ramane atat timp cat pe acest site de chat romanesc voi gasi macar un dram de bun simt si userii care intra doresc sa socializeze, sa se destinda dupa o zi de munca. Iar userilor care au un comportament irational si care nu stiu sa-si infraneze frustrarile si neajunsurile din viata reala, le recomand sa nu le reverse pe acest chat, sa nu ne ”otraveasca”si pe noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *