Scapa de singuratate… socializeaza

Scapa de singuratate, socializeaza, relatii, intalniri online, chat online, singuratatea, socializarea online

Scapa de singuratate… socializeaza

A privi în jur şi chiar a zâmbi cuiva este un început promiţător pentru cineva care se simte singur.

Scapa de singuratate, socializeaza, relatii, intalniri online, chat online, singuratatea, socializarea online

Socializeaza, cunoaste prietenia! Numai ea poate face ca singuratatea sa fie suportabila!

Singurătatea este resimţită în mod diferit de fiecare dintre noi. Pentru unii, ea se prezintă ca o absenţă, ca o lipsă „a ceva” sau „a cuiva”. Pentru alţii, dimpotrivă, semnifică un mod de existenţă firesc, fără prea multe „complicaţii”. De aceea, sentimentul singurătăţii trebuie înţeles numai raportându-l la dimensiunea interioară şi subiectivă, individuală şi personală a existenţei umane. Există multe situaţii în care oamenii se pot simţi singuri.

Internetul înseamnă comunicare. Nu este acelaşi lucru cu o comunicare faţă în faţă, evident, dar la un nivel fundamental este asemănătoare. O reţea de socializare este nici mai mult nici mai puţin decât exact acelaşi lucru, adică tot comunicare, doar că realizată într-un anumit cadru sau context. Problema apare atunci când noi ne dorim ca ea să fie mai mult decât este.

Socializarea online a luat amploare in ultima perioada si acest fapt indica o comoditate a tuturor, dar in acelasi timp indica si o dorinta mai mare a oamenilor de a socializa intre ei.

Singuratatea este catalogata drept boala secolului 21 si tind sa cred ca pe buna dreptate. Pentru a te simti singur nu inseamna neaparat sa si fi singur, poti sa te simti astfel chiar daca esti implicat intr-o relatie sau chiar daca esti inconjurat de oameni.

De obicei ne simtim singuri atunci cand trecem printr-o drama, cand ne despartim de cel drag, cand cineva drag noua dispare definitiv sau cand pur si simplu alegem sa stam singuri decat cu persoane care sunt impotriva noastra.

Nu uita nu esti singur, te asteptam sa socializezi, vino intre prieteni, vino alaturi de noi, fiecare e bine venit!

 

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *