Descarcă Avira Free Antivirus gratis

Descarcă Avira Free Antivirus gratis, Descarcă Avira gratis, Free Antivirus gratis, Avira Free Antivirus, avira,

Descarcă Avira Free Antivirus gratis

 

Avira Free Antivirus este un foarte bun antivirus gratuit pentru protecția calculatorului, varianta gratuită a antivirusului premium al celor de la Avira. Avira Free Antivirus este un antivirus pentru Windows ce detectează și dezinfectează cea mai mare parte din virușii cunoscuți ce pot infecta calculatorul tău când navighezi pe internet sau pe cei pot ajunge în calculatorul tău prin diferite alte căi.

Descarcă Avira Free Antivirus gratis, Descarcă Avira gratis, Free Antivirus gratis, Avira Free Antivirus, avira,

Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Avira Free Antivirus gratis apasă următorul link: download Avira Free Antivirus gratis! Probabil, programul Avira Free Antivirus este unul dintre cele mai bune programe de protecție, ce poate fi descărcat de pe internet.

În special la detectarea în timp real, Avira Free Antivirus nu prea are concurență! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Avira Free Antivirus este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Avira Free Antivirus este compatibil cu sistemele de operare Windows® 2000, XP, Vista și Windows 7. De asemeni programul Avira Free Antivirus este compatibil cu Linux. Din păcate programul Avira Free Antivirus nu este compatibil cu Mac.

Pentru comoditatea utilizatorului, programul Avira Free Antivirus oferă o interfață-ghid ce ghidează utilizatorul atunci când folosește programul. Avira Free Antivirus este o aplicație desenată special pentru a putea fi folosit de orice tip de utilizator, cu puțină experiență sau utilizatori profesioniști.

Informațiile de pe această pagină sunt valabile doar dacă data la care au fost publicate este recentă, în cazul în care data publicării este veche unele informații ar putea fi depășite. În cazul în care găsești erori, date ce nu sunt conforme cu realitatea sau consideri că informația trebuie actualizată, ne poți faci cunoscut acest lucru scriind opinia ta mai jos!

 

Descarca de aici antivirusul gratuit.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *