Cum sa te desparti frumos?

Cum sa te desparti frumos?

Bineînţeles să ai o relaţie ideală nu este atât de uşor cu atat mai puţin că a-i pune capăt poate fi uşor, nici măcar pentru cel care îşi doreşte acest lucru şi ia primul atitudine. Trebuie să alegi o modalitate în care să-l respecţi şi să nu-l faci să te urască.

Vorbeşte-i cât se poate de direct, între patru ochi, astfel încât să te înţeleagă perfect şi să îşi dea seama despre motivele care te-au determinat să optezi pentru ruperea relaţiei. Din respect pentru tot ce a fost frumos, merită să-i acorzi destul timp pentru discuţie.

El trebuie sa înţeleagă motivele pentru care o faci, în acelaşi timp trebuie să va rezolvaţi cel puţin o parte din aceste probleme. Reţelele de socializare sau mesajele scurte nu sunt un modalitate pentru a discuta şi rezolva probleme.

Atunci când îl anunţi că vrei să pui punct relaţiei, îl pui într-o postura vulnerabilă. Dacă alegi sp o faci într-un loc public, nu vei reuşi decât să-l faci să se ruşineze, să se închida în sine şi să te urască. O discuţie devine astfel monologul tău, iar problemele rămân în aer.

Acum e momentul să-ţi etalezi toate nemuţumirile şi frustrările. După ce te-ai despărţit nu o mai poţi face. Aşa că ai acum ocazia să îi spui tot ce nu ţi-a plăcut, tot ce a facut greşit, cum te simţi, de ce te simţi asa şi de ce vrei să pui capăt relaţiei. De asemenea, nu încerca să fugi de subiect. Minciuna nu e de bun augur nici măcar în asemenea situaţii. Adevărul doare, dar în acelaşi timp îl va ajuta şi pe el şi pe tine în acelaşi timp.

Cu siguranţă că şi el va avea câte ceva de spus după ce i-ai dat vestea proastă. Te sfătul să-l asculţi şi să-l laşi să-şi exprime nemulţumirile, sentimentele şi trăirile.

 

 

h2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *